Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

INSSE: Sacrificările și producția de carne la 31 august (Infografic)

Autor: Meat MIlkvineri, 7 octombrie, 2016

Potrivit INSSE, în luna august 2016 faţă de aceeaşi lună a anului trecut, numărul bovinelor sacrificate în abatoare a crescut cu 28,6%.

 

În luna august 2016 faţă de luna iulie 2016, numărul sacrificărilor a crescut la porcine şi păsări, în timp ce la bovine şi la ovine şi caprine a scăzut; greutatea în carcasă a crescut la păsări, iar la bovine, porcine şi la ovine şi caprine a scăzut.

 

În comparaţie cu luna august 2015, numărul animalelor şi al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă au crescut la păsări, iar la bovine, porcine şi ovine şi caprine au scăzut, se arată în utlimul raport emis de INSSE. (Pentru detalii, dați click pe imagini)

c1

c2

c3

Ingrediente ”surpriză” pentru deserturile lactate
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 30 ianuarie 2019

Noile arome surprinzătoare sunt tendințe în toate categoriile de alimente și băuturi, iar industria lactatelor nu face excepție, mai ales când e vorba despre deserturi. Și, cu cât sunt mai exotice, cu atât sunt mai incitante pentru consumatorii care doresc din ce în ce mai mult noi experiențe. Tocmai de aceea, Food Business News a...

Vitamine cu relevanță pentru procesarea cărnii
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Percepția noastră despre hrană s-a schimbat de-a lungul secolelor. Inițial, mâncarea a fost pur și simplu percepută ca mijloc de a obține substanțele nutritive și energia necesare organismului. Mai târziu, datorită evoluției din știința nutriției, a început să fie văzută ca un mijloc de sprijinire a creșterii și dezvoltării...