Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

INSSE: Sacrificările și producția de carne la 31 august (Infografic)

Autor: Meat MIlkvineri, 7 octombrie, 2016

Potrivit INSSE, în luna august 2016 faţă de aceeaşi lună a anului trecut, numărul bovinelor sacrificate în abatoare a crescut cu 28,6%.

 

În luna august 2016 faţă de luna iulie 2016, numărul sacrificărilor a crescut la porcine şi păsări, în timp ce la bovine şi la ovine şi caprine a scăzut; greutatea în carcasă a crescut la păsări, iar la bovine, porcine şi la ovine şi caprine a scăzut.

 

În comparaţie cu luna august 2015, numărul animalelor şi al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă au crescut la păsări, iar la bovine, porcine şi ovine şi caprine au scăzut, se arată în utlimul raport emis de INSSE. (Pentru detalii, dați click pe imagini)

c1

c2

c3

FAO: Prețul materiilor prime alimentare rămân stabile
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 februarie 2018

(Comunicat) Sezonul de comercializare curent (2017/18) se estimează să se încheie cu un bilanț record pentru grâu și porumb în urma recoltelor mai bune decât cele anticipate anterior, se arată în cele mai recente previziuni ale FAO.    "Piețele globale ale tuturor cerealelor importante rămân bine echilibrate, susținute...

Antioxidanți naturali pentru carne și produse din carne (I)
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 22 ianuarie 2018

După cum se știe, antioxidanții se adaugă la carnea proaspătă și prelucrată, precum și la produsele din carne, pentru a preveni oxidarea lipidelor, a întârzia dezvoltarea unor mirosuri și pentru a îmbunătăți stabilitatea culorii. În industria alimentară, ei pot fi împărțiți în antioxidanți naturali și sintetici. Cum,...