Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

INSSE: Sacrificările și producția de carne la 31 august (Infografic)

Autor: Meat MIlkvineri, 7 octombrie, 2016

Potrivit INSSE, în luna august 2016 faţă de aceeaşi lună a anului trecut, numărul bovinelor sacrificate în abatoare a crescut cu 28,6%.

 

În luna august 2016 faţă de luna iulie 2016, numărul sacrificărilor a crescut la porcine şi păsări, în timp ce la bovine şi la ovine şi caprine a scăzut; greutatea în carcasă a crescut la păsări, iar la bovine, porcine şi la ovine şi caprine a scăzut.

 

În comparaţie cu luna august 2015, numărul animalelor şi al păsărilor sacrificate şi greutatea în carcasă au crescut la păsări, iar la bovine, porcine şi ovine şi caprine au scăzut, se arată în utlimul raport emis de INSSE. (Pentru detalii, dați click pe imagini)

c1

c2

c3

Tendințe emergente pe piața lactatelor; aplicații și ingrediente
Autor: Nora Marin  /   joi, 2 august 2018

Lactatele clean label devin din ce în ce mai populare. La rândul lor, ingredientele cu etichetă curată se găsesc în diverse aplicații, oferind căi de a stimula proteinele, pre- și probioticele, vitaminele etc., dar și aromele care au menirea de a reduce zahărul din diferite alimente. Pentru a vedea care sunt tendințele în acest...

Cargill își extinde portofoliul de caragenină pentru deserturile din lapte
Autor: Nora Marin  /   luni, 16 iulie 2018

Cargill a creat Satiagel Seabrid, un nou extract de caragenină, bazat pe alge marine 100% cultivate, despre care compania a declară că creează o sursă de ingrediente durabile, care oferă o textură preferată de consumatori.   Caroline Delabrousse, specialist în aplicații pentru produsele lactate Cargill Starters, Sweeteners...