Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

INSSE: Sacrificările și producția de carne la 31 mai (Infografic)

Autor: Maria Demetriadluni, 11 iulie, 2016

Potrivit ultimului raport al INSSE, în luna mai 2016, numărul ovinelor  şi caprinelor sacrificate a scăzut de aproape 5 ori față  de luna precedentă.

 

În luna mai 2016 față de luna aprilie 2016 a crescut numărul de bovine sacrificate, în timp ce numărul de păsări, porcine, ovine  şi caprine a scăzut; greutatea în carcasă  a acestora a crescut la bovine şi păsări şi a scăzut la porcine, ovine şi caprine.

 

În comparație cu luna mai 2015 a crescut atât numărul cât şi greutatea în carcasă la porcine şi păsări, în timp ce la bovine, ovine şi caprine au scăzut. (Pentru detalii, dați click pe imagini)

 

c 1

c 2

c 3

Ingrediente ”surpriză” pentru deserturile lactate
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 30 ianuarie 2019

Noile arome surprinzătoare sunt tendințe în toate categoriile de alimente și băuturi, iar industria lactatelor nu face excepție, mai ales când e vorba despre deserturi. Și, cu cât sunt mai exotice, cu atât sunt mai incitante pentru consumatorii care doresc din ce în ce mai mult noi experiențe. Tocmai de aceea, Food Business News a...

Vitamine cu relevanță pentru procesarea cărnii
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Percepția noastră despre hrană s-a schimbat de-a lungul secolelor. Inițial, mâncarea a fost pur și simplu percepută ca mijloc de a obține substanțele nutritive și energia necesare organismului. Mai târziu, datorită evoluției din știința nutriției, a început să fie văzută ca un mijloc de sprijinire a creșterii și dezvoltării...