Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

INSSE: Sacrificările și producția de carne la 31 mai (Infografic)

Autor: Maria Demetriadluni, 11 iulie, 2016

Potrivit ultimului raport al INSSE, în luna mai 2016, numărul ovinelor  şi caprinelor sacrificate a scăzut de aproape 5 ori față  de luna precedentă.

 

În luna mai 2016 față de luna aprilie 2016 a crescut numărul de bovine sacrificate, în timp ce numărul de păsări, porcine, ovine  şi caprine a scăzut; greutatea în carcasă  a acestora a crescut la bovine şi păsări şi a scăzut la porcine, ovine şi caprine.

 

În comparație cu luna mai 2015 a crescut atât numărul cât şi greutatea în carcasă la porcine şi păsări, în timp ce la bovine, ovine şi caprine au scăzut. (Pentru detalii, dați click pe imagini)

 

c 1

c 2

c 3

Tendințe emergente pe piața lactatelor; aplicații și ingrediente
Autor: Nora Marin  /   joi, 2 august 2018

Lactatele clean label devin din ce în ce mai populare. La rândul lor, ingredientele cu etichetă curată se găsesc în diverse aplicații, oferind căi de a stimula proteinele, pre- și probioticele, vitaminele etc., dar și aromele care au menirea de a reduce zahărul din diferite alimente. Pentru a vedea care sunt tendințele în acest...

Cargill își extinde portofoliul de caragenină pentru deserturile din lapte
Autor: Nora Marin  /   luni, 16 iulie 2018

Cargill a creat Satiagel Seabrid, un nou extract de caragenină, bazat pe alge marine 100% cultivate, despre care compania a declară că creează o sursă de ingrediente durabile, care oferă o textură preferată de consumatori.   Caroline Delabrousse, specialist în aplicații pentru produsele lactate Cargill Starters, Sweeteners...