Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Instanța suspendă temporar insolvența Carrefour

Autor: Meat MIlkluni, 20 ianuarie, 2014

Carrefour Romania a iesit, provizoriu, din insolventa, in urma deciziei Curtii de Apel Bucuresti, dupa ce Tribunalului Bucuresti a declarat insolventa retailerului la finalul anului trecut, la cererea unui furnizori care avea de recuperat de la Carrefour in jur de 180.000 de euro.

Potrivit solutiei publicate pe site-ul Curtii de Apel Bucuresti, instanta “admite cererea de suspendare. Dispune suspendarea provizorie a executarii a sentintei civile nr. 11175 din 23.12.2013 pronuntata de Tribunalul Bucuresti – Sectia a VII-a Civila in dosarul nr. 21867/3/2013 pana la solutionarea cererii de suspendare a executarii sentintei formulata in apel”, informeaza Magazin Progresiv.

Carrefour a intrat in insolventa la cererea GSL Logistic, un furnizor de scutece si accesorii din Bucuresti. La cererea avocatilor, Carrefour a achitat datoria si a cerut suspendarea hotararii de intrare in insolventa. Cu toate acestea, desi a achitat datoria, Carrefour nu recunoaste debitul. (Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...