Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Institutul de securitate alimentară inaugurat în Irlanda de Nord

Autor: Meat MIlkluni, 25 martie, 2013

O nouă ”fortăreață alimentară” de 33 milioane de lire sterline prin care se urmărește îmbunătățirea sustenabilității și siguranței alimentelor la nivel global, a fost inaugurată oficial de CEO-ul de la Tesco, Philip Clarke, inaugurarea având loc în Belfast săptămâna trecută, pe 14 martie, informează globalmeatnews.com.

Deschiderea noului Institut pentru Securitatea Alimentară Globală la Universitatea Queen din Belfast se datoarează scandalului cu carne de cal care a implicat toată Europa și care încă scoate la iveală noi și noi cazuri. Săptămâna trecută pachetele carne de 600 g de Tesco Simply Roast Meatloaf au fost scoase pe pe rafturi în Irlanda de Nord.

Institutul va avea ca principală activitate dezvoltarea de noi soluții inovatoare în producția sustenabilă de alimente, tratând probleme precum contaminarea furajelor și alimentelor, cauzate de complexitatea lanțului alimentar și schimbările climatice.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...