Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Întabulare cu bani europeni

Autor: Meat MIlkvineri, 6 decembrie, 2013

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a adoptat un raport favorabil pentru proiectul de lege privind prima intabulare a terenurilor agricole şi forestiere, cu amendamente.

Unul din amendamente prevede ca sumele necesare pentru înregistrarea terenurilor din mediul rural să fie luate din fondurile europene de dezvoltare rurală pe 2014-2020. „În perioada 2014-2020, aşa cum ne-a informat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, vom avea aproape 500 mil. de euro pentru această activitate”, a spus deputatul PNL Theodor Nicolescu, citat de Agerpres.

Potrivit senatorului PNL, George Scutaru, citat de Agerpres, proprietarul nu va plăti prima intabulare a terenurilor agricole şi forestiere, cheltuieli ce vor fi considerate ajutoare de stat. Statul va cofinanţa prima intabulare cu 15% din sumă. Proiectul prevede şi o plafonare la 400 lei pe proprietate expertizată pentru experţii cadastrali.(Agerpres)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...