Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Intalnire a consiliului ministrilor agriculturii si pescuitului din ue la bruxelles

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Consiliul Ministrilor Agriculturii si Pescuitului din statele membre UE se reuneste, luni 16 iulie 2012, la Bruxelles. Va participa si Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, informeaza Agroinfo.

Agenda Consiliului cuprinde mai multe puncte, cele mai importante fiind: prezentarea de catre Presedintia cipriota a Programului de lucru si un schimb de opinii privind Comunicarea Comisiei catre Consiliu cu privire la consultarea legata de posibilitatile de pescuit pentru 2013.

Pe ordinea de zi se mai afla si propunerile pentru doua acte normative, respectiv: propunerea de regulament privind sprijinul pentru dezvoltarea rurala acordat din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala si propunerea de regulament de instituire a unei organizari comune a pietelor produselor agricole.

Participantii la discutii vor mai dezbate subiecte cu privire la situatia actuala in sectorul produselor lactate, cooperarea cu China in sectorul agroalimentar, catastrofele cauzate de incendii in Valencia.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...