Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Intalnire a consiliului ministrilor agriculturii si pescuitului din ue la bruxelles

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Consiliul Ministrilor Agriculturii si Pescuitului din statele membre UE se reuneste, luni 16 iulie 2012, la Bruxelles. Va participa si Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, informeaza Agroinfo.

Agenda Consiliului cuprinde mai multe puncte, cele mai importante fiind: prezentarea de catre Presedintia cipriota a Programului de lucru si un schimb de opinii privind Comunicarea Comisiei catre Consiliu cu privire la consultarea legata de posibilitatile de pescuit pentru 2013.

Pe ordinea de zi se mai afla si propunerile pentru doua acte normative, respectiv: propunerea de regulament privind sprijinul pentru dezvoltarea rurala acordat din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala si propunerea de regulament de instituire a unei organizari comune a pietelor produselor agricole.

Participantii la discutii vor mai dezbate subiecte cu privire la situatia actuala in sectorul produselor lactate, cooperarea cu China in sectorul agroalimentar, catastrofele cauzate de incendii in Valencia.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...