Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Intalnire a consiliului ministrilor agriculturii si pescuitului din ue la bruxelles

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Consiliul Ministrilor Agriculturii si Pescuitului din statele membre UE se reuneste, luni 16 iulie 2012, la Bruxelles. Va participa si Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, informeaza Agroinfo.

Agenda Consiliului cuprinde mai multe puncte, cele mai importante fiind: prezentarea de catre Presedintia cipriota a Programului de lucru si un schimb de opinii privind Comunicarea Comisiei catre Consiliu cu privire la consultarea legata de posibilitatile de pescuit pentru 2013.

Pe ordinea de zi se mai afla si propunerile pentru doua acte normative, respectiv: propunerea de regulament privind sprijinul pentru dezvoltarea rurala acordat din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala si propunerea de regulament de instituire a unei organizari comune a pietelor produselor agricole.

Participantii la discutii vor mai dezbate subiecte cu privire la situatia actuala in sectorul produselor lactate, cooperarea cu China in sectorul agroalimentar, catastrofele cauzate de incendii in Valencia.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....