Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Intalnire a consiliului ministrilor agriculturii si pescuitului din ue la bruxelles

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Consiliul Ministrilor Agriculturii si Pescuitului din statele membre UE se reuneste, luni 16 iulie 2012, la Bruxelles. Va participa si Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, informeaza Agroinfo.

Agenda Consiliului cuprinde mai multe puncte, cele mai importante fiind: prezentarea de catre Presedintia cipriota a Programului de lucru si un schimb de opinii privind Comunicarea Comisiei catre Consiliu cu privire la consultarea legata de posibilitatile de pescuit pentru 2013.

Pe ordinea de zi se mai afla si propunerile pentru doua acte normative, respectiv: propunerea de regulament privind sprijinul pentru dezvoltarea rurala acordat din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala si propunerea de regulament de instituire a unei organizari comune a pietelor produselor agricole.

Participantii la discutii vor mai dezbate subiecte cu privire la situatia actuala in sectorul produselor lactate, cooperarea cu China in sectorul agroalimentar, catastrofele cauzate de incendii in Valencia.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...