Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Intalnire ansvsa si ucpr cu tema: ouale produse in fermele romanesti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reprezentantii ANSVSA si cei ai Uniunii Crescatorilor de Pasari (UCPR) din Romania s-au intalnit pentru a solutiona divergentele aparute, privind ouale de consum produse si comercializate in Romania.

La intalnirea mediata de catre presedintele ANSVSA, Marian Zlotea, au fost prezenti Ilie Van presedintele UCPR, profesor universitar dr. Gheorghe Mencinicopschi si dr. Niculae Lazar, director al Directiei Sanatatea si Bunastarea Animalelor.

Concluzia discutiilor a fost ca ouale produse in fermele romanesti, indiferent de modul in care sunt crescute gainile de la care provin acestea, nu prezinta absolut nici un pericol pentru sanatatea consumatorilor atata timp cat la comercializarea lor sunt respectate normele sanitar veterinare si pentru siguranta alimentelor in vigoare.

De asemenea, atat domnul Ilie Van, cat si domnul Gheorghe Mencinicopschi si-au asumat deciza Consiliului Stiintific al ANSVSA cu privire la calitatea oualor produse in fermele romanesti luata cu unanimitatea de voturi in sedinta de luni, 1 martie 2010. In urma discutiilor purtate cu acest prilej, presedintele Uniunii Crescatorilor de pasari din Romania, Prof. Univ. dr. Ilie VAN a anuntat ca va renunta la actiunile incepute in instanta impotriva Prof. Univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...