Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Intalnire ansvsa si ucpr cu tema: ouale produse in fermele romanesti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reprezentantii ANSVSA si cei ai Uniunii Crescatorilor de Pasari (UCPR) din Romania s-au intalnit pentru a solutiona divergentele aparute, privind ouale de consum produse si comercializate in Romania.

La intalnirea mediata de catre presedintele ANSVSA, Marian Zlotea, au fost prezenti Ilie Van presedintele UCPR, profesor universitar dr. Gheorghe Mencinicopschi si dr. Niculae Lazar, director al Directiei Sanatatea si Bunastarea Animalelor.

Concluzia discutiilor a fost ca ouale produse in fermele romanesti, indiferent de modul in care sunt crescute gainile de la care provin acestea, nu prezinta absolut nici un pericol pentru sanatatea consumatorilor atata timp cat la comercializarea lor sunt respectate normele sanitar veterinare si pentru siguranta alimentelor in vigoare.

De asemenea, atat domnul Ilie Van, cat si domnul Gheorghe Mencinicopschi si-au asumat deciza Consiliului Stiintific al ANSVSA cu privire la calitatea oualor produse in fermele romanesti luata cu unanimitatea de voturi in sedinta de luni, 1 martie 2010. In urma discutiilor purtate cu acest prilej, presedintele Uniunii Crescatorilor de pasari din Romania, Prof. Univ. dr. Ilie VAN a anuntat ca va renunta la actiunile incepute in instanta impotriva Prof. Univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...