Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Intalniri intre reprezentanti ai guvernului si producatorii de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Andreea Paul Vass, consilier de stat pe probleme economice al primului ministru, s-a intalnit in 13 si 14 ianuarie cu reprezentantii asociatiilor profesionale din industria carnii din Moldova, pentru dezbaterea principalelor probleme ridicate de industria de profil, in contextul obtinerii de catre tara noastra a dreptului de a exporta carne de porc si produse din carne de porc in Uniunea Europeana si in tarile terte, informeaza Agerpres.

Conform consilierului guvernamental Decizia ne ofera o noua posibilitate de stimulare a exporturilor, in conditiile in care potentialul crescatorilor si procesatorilor de carne de porc de a participa la comertul intra-UE si la export este estimat la valori cuprinse intre 300 si 600 de milione de euro anual, a declarat Andreea Paul Vass.

Programul mai include si intalniri cu presedintele Uniunii Nationale a Cescatorilor de Pasari din Romania, Ilie Van, cu Ioan Ladosi, reprezentant al Patronatului Roman al Carnii de Porc si cu presedintele Asociatiei Romane a Carnii, Radu Timis. (TS)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...