Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Integra estimeaza dublarea cifrei de afaceri pana in 2015 odata cu intrarea pe piata semipreparatelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revista Piata, Shachar Shaine si Amir Krenzia au anuntat principalele obiective ale companiei Integra. Potrivit lui Shachar Shaine, CEO-ul Integra, principalul obiectiv este cresterea numarului de clienti atat in retail, cat si in horeca.

In prezent, 70% din vanzarile companiei sunt derulate in retail, restul fiind destinate sectorului horeca. Distributia este realizata direct, Capitala fiind principala piata de desfacere a produselor Integra.

De asemenea, noii actionari vizeaza dublarea cifrei de afaceri pana in 2015 si reinvestirea profitului realizat. Compania Integra a realizat in 2010 o cifra de afaceri de 110 milioane lei.
Un alt obiectiv este intrarea companiei pe noi segmente de piata. Potrivit celor doi oficiali, in aproximativ sase luni urmeaza sa fie lansate, sub brandul Integra, produse semipreparate.

,,Prin investitia pe care am facut-o, vrem sa sustinem atat business-ul actual, cat si sa ne diversificam activitatea pe noi categorii, astfel incat sa acoperim cat mai bine piata, a completat Shachar Shaine.

Compania Integra, furnizor de carne proaspata si semiprocesata de porc, vita si oaie a fost preluata de fondul de investitii HKD Industries, reprezentat de Shachar Shaine si Amir Krenzia care sunt si actionari ai fondului respectiv. Investitorul a facut deja o infuzie de capital de peste 5 milioane de euro pentru plata datoriilor companiei.

,,Am preluat aceasta companie bazandu-ne pe potentialul de crestere al pietei de carne din Romania, a declarat Amir Krenzia.

Fondata in anul 1991, Integra detine o fabrica de transare, ambalare si depozitare a carnii, cu o capacitate totala de productie de 1.500 de tone. In prezent, compania lucreaza la 60% din capacitate.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...