Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Integra estimeaza dublarea cifrei de afaceri pana in 2015 odata cu intrarea pe piata semipreparatelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revista Piata, Shachar Shaine si Amir Krenzia au anuntat principalele obiective ale companiei Integra. Potrivit lui Shachar Shaine, CEO-ul Integra, principalul obiectiv este cresterea numarului de clienti atat in retail, cat si in horeca.

In prezent, 70% din vanzarile companiei sunt derulate in retail, restul fiind destinate sectorului horeca. Distributia este realizata direct, Capitala fiind principala piata de desfacere a produselor Integra.

De asemenea, noii actionari vizeaza dublarea cifrei de afaceri pana in 2015 si reinvestirea profitului realizat. Compania Integra a realizat in 2010 o cifra de afaceri de 110 milioane lei.
Un alt obiectiv este intrarea companiei pe noi segmente de piata. Potrivit celor doi oficiali, in aproximativ sase luni urmeaza sa fie lansate, sub brandul Integra, produse semipreparate.

,,Prin investitia pe care am facut-o, vrem sa sustinem atat business-ul actual, cat si sa ne diversificam activitatea pe noi categorii, astfel incat sa acoperim cat mai bine piata, a completat Shachar Shaine.

Compania Integra, furnizor de carne proaspata si semiprocesata de porc, vita si oaie a fost preluata de fondul de investitii HKD Industries, reprezentat de Shachar Shaine si Amir Krenzia care sunt si actionari ai fondului respectiv. Investitorul a facut deja o infuzie de capital de peste 5 milioane de euro pentru plata datoriilor companiei.

,,Am preluat aceasta companie bazandu-ne pe potentialul de crestere al pietei de carne din Romania, a declarat Amir Krenzia.

Fondata in anul 1991, Integra detine o fabrica de transare, ambalare si depozitare a carnii, cu o capacitate totala de productie de 1.500 de tone. In prezent, compania lucreaza la 60% din capacitate.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...