Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Integra estimeaza dublarea cifrei de afaceri pana in 2015 odata cu intrarea pe piata semipreparatelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Revista Piata, Shachar Shaine si Amir Krenzia au anuntat principalele obiective ale companiei Integra. Potrivit lui Shachar Shaine, CEO-ul Integra, principalul obiectiv este cresterea numarului de clienti atat in retail, cat si in horeca.

In prezent, 70% din vanzarile companiei sunt derulate in retail, restul fiind destinate sectorului horeca. Distributia este realizata direct, Capitala fiind principala piata de desfacere a produselor Integra.

De asemenea, noii actionari vizeaza dublarea cifrei de afaceri pana in 2015 si reinvestirea profitului realizat. Compania Integra a realizat in 2010 o cifra de afaceri de 110 milioane lei.
Un alt obiectiv este intrarea companiei pe noi segmente de piata. Potrivit celor doi oficiali, in aproximativ sase luni urmeaza sa fie lansate, sub brandul Integra, produse semipreparate.

,,Prin investitia pe care am facut-o, vrem sa sustinem atat business-ul actual, cat si sa ne diversificam activitatea pe noi categorii, astfel incat sa acoperim cat mai bine piata, a completat Shachar Shaine.

Compania Integra, furnizor de carne proaspata si semiprocesata de porc, vita si oaie a fost preluata de fondul de investitii HKD Industries, reprezentat de Shachar Shaine si Amir Krenzia care sunt si actionari ai fondului respectiv. Investitorul a facut deja o infuzie de capital de peste 5 milioane de euro pentru plata datoriilor companiei.

,,Am preluat aceasta companie bazandu-ne pe potentialul de crestere al pietei de carne din Romania, a declarat Amir Krenzia.

Fondata in anul 1991, Integra detine o fabrica de transare, ambalare si depozitare a carnii, cu o capacitate totala de productie de 1.500 de tone. In prezent, compania lucreaza la 60% din capacitate.

CC a aprobat preluarea Frigotehnica de către Roca SA
Autor: meatmilk  /   joi, 19 iulie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Platforma ROCA SA preia companiile Frigotehnica SRL şi Eco Clima Industrial SRL.   Platforma ROCA SA, înfiinţată în anul 2017, este o platformă de investiţii şi management dedicată finanţării companiilor româneşti aflate în dificultate (financiară, de...

Smithfield Foods își extinde operațiunile în Polonia
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 19 iulie 2018

Smithfield Foods intenționează să valorifice cererea de carne de pasăre din Marea Britanie investind într-o companie de profil cu sediul în Morliny, Polonia.   Această mișcare este menită să sporească atenția Smithfield Foods asupra cărnii albe prelucrate, sectorul oferind o oportunitate de creștere a afacerilor. Compania...