Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

InterAgro Donau Chem și Chemgas își reiau activitatea

Autor: Meat MIlkjoi, 14 august, 2014

Revirimentul de pe piața internațională a îngrășămintelor a determinat compania InterAgro, deținută de Ioan Niculae, să reia, de mâine, producția la combinatele chimice Donau Chem Turnu Măgurele și Chemgas Slobozia, a anunțat compania într-un comunicat.

„Reluarea producției este posibilă și datorită înțelegerilor comerciale care au fost încheiate cu singurul producător intern de gaze naturale cu care InterAgro colaborează de mai mult timp, OMV Petrom”, a mai anunțat compania.

Amintim că, acum două săptămâni, Ion Nicolae anunța că își lichidează toate afacerile din România, motivând că nu mai poate susține nicio activitate, în condițiile în care negocierile cu statul, privind costurile la energie, iar investigațiile demarate de DNA asupra sa îl tracasează.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...