Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Interex a investit 40.000 de euro in remodelarea magazinului din ploiesti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reteaua de supermarketuri Interex, detinuta de Groupement des Mousquetaires, anunta investitii peste 40.000 de euro in modernizarea supermarketului din Ploiesti, primul deschis de reteaua franceza, inca din 2002, scrie modernbuyer.ro.

Magazinul propune noi raioane, o organizare diferita a celor existente cat si un nou layout mai atractiv si mai practic. Modificarea designului magazinului urmareste fluidizarea traficului, accesul facil catre zonele de interes, precum raioanele de produse proapete sau bacanie, cat si largirea spatiului destinat produselor de volum. Fructele si legumele sunt plasate acum la intrarea in spatiul de vanzare, avand alocata o zona vizibil marita. Raionul de servire asistata cuprinde, alaturi de branzeturi, salate si delicatese, o zona dedicata produselor de rotiserie si mancarurilor calde, precum si o vitrina pentru produsele de carmangerie.

O premiera pentru magazinele Interex o constituie raionul de pescarie, parte a efortului supermarketului de a asigura intregul necesar de produse proaspete. Insula de brutarie si un elegant Boutique de textile sunt alte noutati cu care magazinul isi intampina clientii incepand cu aceasta primavara.

Oferta de pe rafturile Interex este formata din peste 12.000 de sortimente diferite, reprezentand marci consacrate, branduri locale si marci proprii ale Groupement des Mousquetaires.

Reteaua numara in prezent 12 magazine situate in Ploiesti, Giurgiu, Targu Jiu, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Targoviste, Sibiu, Vaslui, Barlad, Targu Mures, Alexandria si Drobeta Turnu-Severin. Anul trecut, compania a realizat o cifra de afaceri de 65 de milioane de euro.

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...