Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Interex a investit 40.000 de euro in remodelarea magazinului din ploiesti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reteaua de supermarketuri Interex, detinuta de Groupement des Mousquetaires, anunta investitii peste 40.000 de euro in modernizarea supermarketului din Ploiesti, primul deschis de reteaua franceza, inca din 2002, scrie modernbuyer.ro.

Magazinul propune noi raioane, o organizare diferita a celor existente cat si un nou layout mai atractiv si mai practic. Modificarea designului magazinului urmareste fluidizarea traficului, accesul facil catre zonele de interes, precum raioanele de produse proapete sau bacanie, cat si largirea spatiului destinat produselor de volum. Fructele si legumele sunt plasate acum la intrarea in spatiul de vanzare, avand alocata o zona vizibil marita. Raionul de servire asistata cuprinde, alaturi de branzeturi, salate si delicatese, o zona dedicata produselor de rotiserie si mancarurilor calde, precum si o vitrina pentru produsele de carmangerie.

O premiera pentru magazinele Interex o constituie raionul de pescarie, parte a efortului supermarketului de a asigura intregul necesar de produse proaspete. Insula de brutarie si un elegant Boutique de textile sunt alte noutati cu care magazinul isi intampina clientii incepand cu aceasta primavara.

Oferta de pe rafturile Interex este formata din peste 12.000 de sortimente diferite, reprezentand marci consacrate, branduri locale si marci proprii ale Groupement des Mousquetaires.

Reteaua numara in prezent 12 magazine situate in Ploiesti, Giurgiu, Targu Jiu, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Targoviste, Sibiu, Vaslui, Barlad, Targu Mures, Alexandria si Drobeta Turnu-Severin. Anul trecut, compania a realizat o cifra de afaceri de 65 de milioane de euro.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...