Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Interex a investit 40.000 de euro in remodelarea magazinului din ploiesti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reteaua de supermarketuri Interex, detinuta de Groupement des Mousquetaires, anunta investitii peste 40.000 de euro in modernizarea supermarketului din Ploiesti, primul deschis de reteaua franceza, inca din 2002, scrie modernbuyer.ro.

Magazinul propune noi raioane, o organizare diferita a celor existente cat si un nou layout mai atractiv si mai practic. Modificarea designului magazinului urmareste fluidizarea traficului, accesul facil catre zonele de interes, precum raioanele de produse proapete sau bacanie, cat si largirea spatiului destinat produselor de volum. Fructele si legumele sunt plasate acum la intrarea in spatiul de vanzare, avand alocata o zona vizibil marita. Raionul de servire asistata cuprinde, alaturi de branzeturi, salate si delicatese, o zona dedicata produselor de rotiserie si mancarurilor calde, precum si o vitrina pentru produsele de carmangerie.

O premiera pentru magazinele Interex o constituie raionul de pescarie, parte a efortului supermarketului de a asigura intregul necesar de produse proaspete. Insula de brutarie si un elegant Boutique de textile sunt alte noutati cu care magazinul isi intampina clientii incepand cu aceasta primavara.

Oferta de pe rafturile Interex este formata din peste 12.000 de sortimente diferite, reprezentand marci consacrate, branduri locale si marci proprii ale Groupement des Mousquetaires.

Reteaua numara in prezent 12 magazine situate in Ploiesti, Giurgiu, Targu Jiu, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Targoviste, Sibiu, Vaslui, Barlad, Targu Mures, Alexandria si Drobeta Turnu-Severin. Anul trecut, compania a realizat o cifra de afaceri de 65 de milioane de euro.

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...