Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Interfood își extinde oferta de echipamente de procesare

Autor: Meat MIlkluni, 16 martie, 2015

Interfood, specialistul în fabricarea de echipamente de procesare și-a a extins oferta de echipamente prin colaborarea cu compania germană producătoare de mașini, Alco, informează Globalmeatnews.

Gama de echipamente de procesare produse de Alco include mașini de amestecare, formare, feliere, de acoperire, de gătit și de răcire pentru produse din carne și pește. În plus față de producția de mașini individuale, unul dintre punctele forte ale Alco este experiența sa vastă în dezvoltarea liniilor complete.

Compania Interfood a raportat că această colaborare va varia de la mașini individuale până la linii complete.
Reprezentanții Interfood au adăugat că societatea va ajuta, de asemenea, prin intermediul portofoliului său existent de produse, adăugând facilități suplimentare pentru Divizia Interfood de Preparare și Gătit și pentru Divizia de Răcire/Pasteurizare.

Comentand cu privire la înființarea noii relații dintre Interfood și Alco, Mark Bishop, manager comun pentru această colaboare a Interfood, a declarat: „Suntem încântați să anunțăm această nouă evoluție și aștept cu nerăbdare să lucrez cu Alco pentru a introduce noi oportunitățile pentru clienții noștri o dată cu această colaborare.

Industria alimentară a cunoscut o evoluție impresionantă în ultimii an, mai ales în domeniul tehnologiilor alimentare și al noilor produse alimentare, venite să safisfacă nevoile unui nou consumator, mai informat, mai interesat, care este conștient de nevoile sale, totodată acordând importanță și mediului înconjurător.

„Ca în cazul fiecărui contract de distribuție nou întreprins de Interfood , vom fi suport cu o echipă dedicată de ingineri Interfood pentru a se asigura că service-ul și sprijinul este acolo pentru a maximiza potențialul echipamentului. Și, așa cum este cazul cu gama largă de mașini de prelucrare a produselor alimentare pe care le oferim deja, cei doi tehnologi alimentari pe care i-am angajat sunt disponibili pentru a ajuta cu idei de produse noi. „, a mai adăugat acesta.

Fabricarea produselor din carne de vită cu un conținut redus de grăsimi
Autor: Cristina Gavrilut  /   vineri, 1 martie 2019

Reducerea conținutului total de grăsimi din carnea prelucrată nu este doar de dorit, ci este și fezabilă. Diferite combinații de substituenți grași pot reduce în mod semnificativ conținutul caloric și nivelul de grăsimi saturate. Aceasta ar putea duce la o nouă categorie de produse care să aibă un gust acceptabil și un grad ridicat...

IFFA 2019: Optimizarea producției cu ajutorul sistemelor digitale
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Optimizarea proceselor de producție se bazează din ce în ce mai mult pe digitalizare și rețele interconectate. Obiectivul este de a spori securitatea producției și de a optimiza utilizarea mașinilor, de a lucra în moduri mai eficiente din punct de vedere energetic și de a putea reacționa mai flexibil la schimbările de pe...