Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Intermeat 2012, evenimentul european al lunii septembrie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In perioada 23-25 septembrie, la Dusseldorf, va avea loc InterMeat 2012, evenimentul expozitional care va reuni producatori, procesatori si specialisti din domeniul carnii dar si al industriei lactatelor.

Evenimentul va cuprinde urmatoarele sectiuni: InterMopro,
International Trade Fair, Dairy Products, InterCool, International Trade Fair Frozen Food Ice Cream Technology, InterMeat
si International Trade Fair Meat and Sausage.

Totodata, vor fi organizate sectiuni special destinate tehnologiilor de etichetare, ambalaje, amenajari de spatii comerciale, Butcher Shop, produse mediteraneene, optimizarea nutritiei, slow food, produse ecologice, siguranta alimentara, precum si un salon de arta fotografica pe teme alimentare. Un spatiu special va fi dedicat produselor din carne si carnatilor procesatorilor germani.

Totodata, o comisie de specialisti va acorda premii in cadrul urmatoarelor categorii: Best Innovation, Organic Brand of the Year, Ecocare, Freshness Lounge, si Kreativ Award, categorii pentru care au fost selectionate peste 150 de produse. Un premiu special, Best Young Specialist, va fi acordat celei mai bune lucrari din domeniul industriei alimentare elaborata de tineri studenti, categorie la care s-au inscris peste 200 de tineri care studiaza la universitati de profil din Germania si Uniunea Europeana.

La expozitie vor participa in primul rand companii din Germania, Austria, Franta, Italia, Spania, Portugalia, Danemarca, Suedia si Marea Britanie. Din pacate, pana in prezent nu a fost confirmata prezenta niciunei companii romanesti.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...