Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Interpack 2011: solutii hightech pentru alimentarea, prelucrarea si portionarea alimentelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Weber Maschinenbau GmbH Breidenbach a prezentat la expozitia internationala pentru tehnologii de ambalare de la Düsseldorf portofoliul sau de produse inovatoare.

Innobilare, feliere, asezare
Inainte ca un produs alimentar sa fie ambalat si sigilat, acesta trece prin procese importante de pregatire. Desigur, igiena joaca un rol foarte important. Sistemele Weber Maschinenbau GmbH Breidenbach sunt adaptate exact acestor cerinte. Compania mondiala de dimensiuni medii a prezentat, din 12, pana in 18 mai 2011, la Interpack in Düsseldorf, solutiile sale de inalta calitate pentru pelucrarea de mezeluri, sunci, si branzeturi. In hala 5 standul B23, li s-a oferit vizitatorilor o imagine cuprinzatoare a portofoliului de feliatoare si roboti alimentari,

De exact 30 de ani, Weber Maschinenbau este unul dintre cei mai importanti furnizori si producatori de sisteme de prelucrare a produselor alimentare. Portofoliul companiei High Tech include acum feliatoare de mare capacitate (slicer), masini de fulgi de gheata (Icer), masini pentru desoricare si depielitare a produselor din carne si peste (Skinner), precum si roboti alimentari si echipamente pentru incarcare automata. In domeniul feliatoarelor, compania este lider mondial. ªi in acest an, la Interpack, punctul de interes principal au fost sistemele de feliere Weber. Au fost expuse feliatoare cu cutite circulare si tip secera, din tipurile 905, 804, 604 si feliatorul 702 pentru bacon.

Feliatorul Weber 905 este modelul de top si emblema a portofoliului companiei High Tech. Cu pana la 1.500 de felieri pe minut si o gura de taiere cu o latime de 620 mm, sistemul prelucreaza cantitati mari de produs intr-un timp foarte scurt. Feliatoarele mai compacte de tipul 804 (cu cutit tip secera), si 604 ( cu cutit circular), acapareaza prin incarcarea automata. Astfel produsele sunt asezate exact la pozitie catre sistemul de taiere. Cu feliatorul 702, pentru bacon, Weber a prezentat o masina, cum se intrevede si din denumire, adaptata cerintelor speciale pentru felierea de bacon. Clientii nostrii ne-au informat ca acest produs devine din ce in ce mai important pe piata europeana si mondiala a explicat Dietmar Bohlen, director de vanzari intrenationale la Weber Maschinenbau la aceste tendinte de viitor reactionam bineinteles imediat, astfel incat, clientii nostri sa poata reactiona imediat, la nevoie. Feliatorul pentru bacon este practic lipsit de pauze pentru incarcare. Astfel, noul model satisface toate asteptarile clientilor. Indiferent de model, ca este vorba de feliatorul etalon 905, modelele compacte 604 si 804 sau modelul 702 pentru aplicatii specifice, toate au in comun designul igienic special, Weber. Utilizarea otelului inoxidabil de calitate superioara, canturi rotunjite si aplatizate, si posibilitatea demontarii facile a componentelor pentru igienizare, garanteaza cel mai inalt nivel al sigurantei alimentare.

Apropo de siguranta: Nu mai putin interesante sunt solutiile pentru transportare si incarcare a diferitelor produse prelucrate. Astfel, sistemul cu patru roboti, Pick, reduce la minim posibilitatea contaminarii in timpul prelucrarii – la o capacitate vizibil crescuta, in comparatie cu asezarea manuala in masina de ambalat. Datorita benzilor de incarcare si transportare proprii, dezvoltate in-house, Weber realizeaza linii lungi, pe care produsul este transportat in siguranta si cu precizie, de la feliator, pana la masina de ambalat.
Indiferent ca este vorba de feliatoare, roboti alimentar, sau sisteme de alimentare, toate echipamentele sunt create de Weber la cea mai ridicata calitate Made in Germany. Produsele de calitate inalta si colaborarea perfecta cu clientii nostrii sunt de fapt principalele motive pentru succesul nostru a spus Dietmar Bohlen.

Mai multe informatii despre Weber Maschinenbau GmbH Breidenbach gasiti pe internet la adresa www.weberweb.com

Contact pentru presa
Weber Maschinenbau GmbH Breidenbach
Dl. Ayenegbe Stephen
Fon: +49 (0)6465 918-130
Fax: +49 (0)6465 918-100
media@weberweb.com

Despre grupul Weber
Cu trei sedii in Germania, precum si filiale in Franta, Olanda, Polonia, Cehia, Romania, Rusia si SUA, grupul Weber este una din cele mai importante adrese pentru Industria carnii internationale. Clientii din toata lumea se bazeaza pe pe sistemele performante ale companiei High-Tech din Breidenbach. Astazi, portofoliul de produse al companiei acopera linii complete pentru prelucrarea produselor din carne. Feliatoarele, robotii alimentari, masinile de desoricat, masinile de gheata si multe alte produse marca Weber, dovedesc o crestere semnificativa a eficientei in utilizare, precum si a performantei in functionare la client.

ANSVSA la Organizația Mondială pentru Sănătatea Animalelor
Autor: meatmilk  /   luni, 21 mai 2018

(Comunicat) O delegație a Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), condusă de președintele instituției, dr. Geronimo Brănescu, va reprezenta România la lucrările celei de-a 86 – a Sesiuni Generale a Adunării Mondiale a delegaților naționali ai Organizației Mondiale pentru Sănătatea...

INSSE: Efective de animale existente la 1 decembrie 2017 (Raport anual)
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

Potrivit raportului anual emis de INSSE, în anul 2017 faţă de anul precedent efectivele de ovine şi caprine au crescut , iar efectivele de bovine, de porcine şi de păsări au scăzut.     România, în anul 2017, a ocupat locul patru la efectivele de ovine şi caprine în rândul Statelor Membre ale Uniunii...