Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Interpack Dusseldorf își extinde operațiunile în Africa

Autor: meatmilkvineri, 14 decembrie, 2018

(Comunicat) Interpack-Messe Düsseldorf se extinde în regiunea Orientul Mijlociu (MEA), sub denumirea de „PACprocess MEA”, care va avea loc anual la Centrul Internațional de Expoziții din Cairo, începând din decembrie 2019.

 

Târgul de comerț poate conta pe sprijinul larg numeroși parteneri de afaceri și organizații guvernamentale egiptene și / sau asociații.

 

Evenimentul de debut este programat pentru perioada 9-11 decembrie 2019 și va avea loc în același timp cu FoodAfrica, cel mai important târg comercial din regiune.

 

PACprocess MEA va avea loc în colaborare cu organizatorii IFP Egipt și Konzept, care organizează, de asemenea, FoodAfrica.

 

Târgul se adresează celor opt grupuri-țintă principale ale industriei de ambalaje: alimente, băuturi, produse farmaceutice, produse cosmetice, produse de cofetărie și produse de panificație, produse nealimentare și industriale – și toate acestea pe întreg lanțul valoric.

 

Se vizează, de asemenea, furnizorii de mijloace de ambalare, materiale de ambalare și tehnologia de fabricație asociată. Tehnologiile de reciclare și de mediu joacă, de asemenea, un rol aici.

PPA a ajuns în Japonia!
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 1 noiembrie 2018

Autoritățile japoneze au identificat prezența virusului pestei porcine africane într-un transport de cârnați introduși în țară de o persoană particulară venită din China, situația fiind confirmată de ministerul nipon al Agriculturii.   Citând surse oficiale, cotidianul japonez de circulație națională, Mainichi, a...

SUA anulează interdicția importurilor de porc din Polonia
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 31 octombrie 2018

În urma unei decizii a Departamentului Agriculturii din SUA de a suspenda importurile de carne de porc din Polonia, din cauza temerilor legate de pesta porcină africană, ministrul polonez al Agriculturii, Jan Krzysztof Ardanowski, a anunțat că sa ajuns la un acord și că interdicția va fi ridicată.   "O reacție rapidă și...