Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Interpack Dusseldorf își extinde operațiunile în Africa

Autor: meatmilkvineri, 14 decembrie, 2018

(Comunicat) Interpack-Messe Düsseldorf se extinde în regiunea Orientul Mijlociu (MEA), sub denumirea de „PACprocess MEA”, care va avea loc anual la Centrul Internațional de Expoziții din Cairo, începând din decembrie 2019.

 

Târgul de comerț poate conta pe sprijinul larg numeroși parteneri de afaceri și organizații guvernamentale egiptene și / sau asociații.

 

Evenimentul de debut este programat pentru perioada 9-11 decembrie 2019 și va avea loc în același timp cu FoodAfrica, cel mai important târg comercial din regiune.

 

PACprocess MEA va avea loc în colaborare cu organizatorii IFP Egipt și Konzept, care organizează, de asemenea, FoodAfrica.

 

Târgul se adresează celor opt grupuri-țintă principale ale industriei de ambalaje: alimente, băuturi, produse farmaceutice, produse cosmetice, produse de cofetărie și produse de panificație, produse nealimentare și industriale – și toate acestea pe întreg lanțul valoric.

 

Se vizează, de asemenea, furnizorii de mijloace de ambalare, materiale de ambalare și tehnologia de fabricație asociată. Tehnologiile de reciclare și de mediu joacă, de asemenea, un rol aici.

Compania Ion Mos isi reconfirma statutul la IFFA 2019
Autor: Ilie Stoian  /   sâmbătă, 4 mai 2019

Actuala editie a celui mai mare targ dedicat sectorului mondial al carnii, IFFA 2019, care se desfasoara in uriasele spatii expozitionale de la Messe Frankfurt, prilejuieste companiei Ion Mos, dar si celei specializate, Emerson, sa isi reconfirme statutul, in prima linie a calitatii produselor si solutiilor tehnologice, fie ca vorbim despre...

La IFFA 2019, LivingJumbo isi prezinta noile casolete PET-Light
Autor: Ilie Stoian  /   sâmbătă, 4 mai 2019

Prezenta pentru a doua oara la targul IFFA, dedicat industriei mondiale a carnii, compania buzoiana LivingJumbo Industry SA isi propune, in principal, sa isi dezvolte portofoliul de clienti pentru foliile in noua straturi, pe care le produce, in Special prin incheierea de parteneriate cu firme specializate in printing, precum si dezvoltarea liniei...