Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Interpack Dusseldorf își extinde operațiunile în Africa

Autor: meatmilkvineri, 14 decembrie, 2018

(Comunicat) Interpack-Messe Düsseldorf se extinde în regiunea Orientul Mijlociu (MEA), sub denumirea de „PACprocess MEA”, care va avea loc anual la Centrul Internațional de Expoziții din Cairo, începând din decembrie 2019.

 

Târgul de comerț poate conta pe sprijinul larg numeroși parteneri de afaceri și organizații guvernamentale egiptene și / sau asociații.

 

Evenimentul de debut este programat pentru perioada 9-11 decembrie 2019 și va avea loc în același timp cu FoodAfrica, cel mai important târg comercial din regiune.

 

PACprocess MEA va avea loc în colaborare cu organizatorii IFP Egipt și Konzept, care organizează, de asemenea, FoodAfrica.

 

Târgul se adresează celor opt grupuri-țintă principale ale industriei de ambalaje: alimente, băuturi, produse farmaceutice, produse cosmetice, produse de cofetărie și produse de panificație, produse nealimentare și industriale – și toate acestea pe întreg lanțul valoric.

 

Se vizează, de asemenea, furnizorii de mijloace de ambalare, materiale de ambalare și tehnologia de fabricație asociată. Tehnologiile de reciclare și de mediu joacă, de asemenea, un rol aici.

A fost încheiat Tratatul de Liber-schimb UE-Japonia
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Uniunea Europeană și Japonia au încheiat Acordul de Liber-schimb. Acordul de parteneriat economic (APE) între UE și Japonia a intrat în vigoare la 1 februarie 2019. Întreprinderile și consumatorii din întreaga Europă și din Japonia pot profita acum de cea mai mare zonă de comerț deschis din lume. În România, 271 de...

Smithfield Foods își dezvoltă liniile de export prin investiții masive
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 12 decembrie 2018

Smithfield Foods își va dezvolta piața de export, prin investiții precum cea de la Sioux Falls-USA, care include reutilarea unei linii de bacon de mare viteză, modernizarea centrului de distribuție, precum și reconstruirea unei ferme care găzduiește mai mult de 8.000 de porci.   Această investiție și extinderile vor ajuta...