Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Intesa Sanpaolo Bank se implică în finanțarea agriculturii

Autor: Meat MIlkvineri, 1 noiembrie, 2013

Partener traditional si sustinator al agricultorilor, Intesa Sanpaolo Bank participa si anul acesta la cel mai mare eveniment agricol al anului, INDAGRA 2013 – Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, ce are loc la Romexpo.

Echipa si specialistii bancii din cadrul biroului dedicat AgroBusiness sunt disponibili in 2 locatii distincte, un stand propriu in Pavilionul C1, standul 5, respectiv in zona alocata Masini Agricole Performante (MAP), Pavilionul C6.

Intesa Sanpaolo Bank ofera in prezent 14 solutii de finantare dedicate exclusiv agriculturii si are in portofoliu o gama completa de produse si servicii complementare pentru suportul clientilor ce activeaza in acest domeniu. De asemenea, Intesa Sanpaolo Bank are acorduri de colaborare cu principalii actori si organizatii implicate activ in acest sector – Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR), Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii ( FNGCIMM), etc.

Atat pentru specialisti, cat si pentru publicul larg in cadrul INDAGRA vor avea loc o serie de conferinte informative cu privire la solutii de finantare, intocmirea documentatiilor pentru accesarea Fondurilor Europene, modele de succes de urmat din agricultura tarilor europene si noi practici in domeniu. (TS)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...