Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Investiție de 300.000 de euro în 60 de magazine Agri.Shop

Autor: meatmilkvineri, 8 februarie, 2019

(Comunicat) Antreprenorul Ciprian Ivana a finalizat, alături de partenerii săi, o investiție de peste 300.000 euro, în rețeaua de magazine agricole Agri.Shop, care sunt poziționate în regiunea Moldovei și în județele din jurul Bucureștiului.

 

”După 12 ani de experiență în agribusiness, am decis că este momentul să venim pe piață cu un nou concept de magazin agricol. Cele 60 de magazine Agri.Shop au la ora actuală peste 2.000 de produse fiecare, de la pui de o zi și furaje pentru animale și până la produse pentru grădinărit și moto utilaje”, a declara tCiprian Ivana.

 

”Banii provin atât din fondurile noastre proprii, cât și din finanțări bancare și am hotărât împreună cu partenerii mei să îi alocăm pentru dezvoltarea rețelei de magazine Agri.Shop, întrucât noi credem foarte mult în potențialul agricol al României și vrem să fim cât mai aproape de micii fermieri și de nevoile lor”, a explicat antreprenorul.

 

Fondatorii rețelei de magazine agricole Agri.Shop au semnat recent un parteneriat cu o firmă internațională, care activează în domeniul agribusiness și care are o cifră globală de afaceri de peste 10 miliarde de euro.  ”Acest parteneriat ne ajută să avem în toate magazinele Agri.Shop produse premium, la prețuri accesibile și, cel mai important, care sunt fabricate în România. De asemenea, parteneriatul ne-a permis dezvoltarea unei game proprii de furaje, Agri.Premio, pe baza unor rețete adaptate și îmbunățățite cu ajutorul celor mai noi tehnologii în domeniu”, a mai spus Ciprian Ivana.

 

ConceptulAgri.Shop presupune furnizarea către fermieri de produse de calitate înaltă, care provin din zone de proximitate și de pe teritoriul României, în toate cazurile în care acest lucru este posibil.

 

Despre Agri.Shop

 

Rețeaua Agri.Shop este operată prin intermediul a patru companii, dintre care cea mai cunoscută este Indra Group, firmă care administrează alături de partenerii săi și alte businessuri în domeniul agricol.

 

Magazinele Agri.Shop sunt situate în Suceava, Iași, Botoșani, Vaslui, Bacău, Călărași, Ilfov șiArgeș. În rețeaua Agri.Shop sunt angajate în prezent circa 100 de persoane, iar în proporție de peste 90%, salariații provin din zonele rurale.

 

Despre Ciprian Ivana

 

Este absolvent de ASE (Facultatea de Management) și de peste 12ani este implicat în diverse proiecte de antreprenoriat în domeniul agricol. Anterior, Ciprian Ivana a lucrat în sectorul managementului financiar și al contabilității.

Noi reglementări privind centralizarea prețurilor la carcasele de animale
Autor: meatmilk  /   joi, 14 martie 2019

(Comunicat) Potrivit legislației europene si naționale, prețurile de piață ale carcaselor de bovine, porcine și ovine precum și ale anumitor categorii de animale vii trebuie centralizate la nivel național și raportate, iar clasele pentru înregistrarea prețurilor de piață ale carcaselor de bovine se vor înregistra în Rapoartele...

INSSE: Producția de lapte și lactate în luna ianuarie
Autor: meatmilk  /   joi, 14 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cantitatea de lapte colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a crescut cu 2,6% faţă de luna decembrie 2018 și cu 5,8% faţă de luna ianuarie 2018.   Ianuarie 2019 comparativ cu decembrie 2018   În luna ianuarie 2019...