Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Investitii de 7 milioane de euro, la agricola international bacau

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

MediaFax informeaza ca in acest an grupul de firme Agricola International Bacau va demara un program de investitii in valoare de 7 milioane de euro.

Astfel, 3,2 milioane de euro vor fi folositi pentru modernizarea lantului de productie a carnii de pasare, 2, 5 milioane pentru modernizarea fermelor de pasari, 600.000 de euro pentru marirea capacitatii de productie a Salamului de Sibiu, iar 500.000 de euro, pentru deschiderea a 30 de noi magazine, pe langa cele 52 existente in prezent.

Totodata, Grigore Horoi – presedintele Grupului, estimeaza o crestere a cifrei de afaceri pe 2011 de 9 %, adica, peste 443 de milioane de lei.

Defalcat, sunt anuntate cresteri de 7 % la carnea de pasare, 10 % la salamuri crud-uscate si preparate fierte-afumate, si de 19 % la semipreparate si ready-meal.(I.S.)

EDA, dezamăgită de limitarea Observatorului laptelui de către P.E.
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 23 mai 2018

Asociația Europeană a Producătorilor de Lactate (EDA) a declarat că regretă direcția adoptată de Comisia pentru agricultură a Parlamentului European (COMAGRI) prin votul privind raportul deputatului Herbert Dorfmann, acela care susținea întărirea rolului Observatorului laptelui. În opoziție, însă, parlamentarii europeni au votat...

Top-ul lunii aprilie al vizibilității în online a mărcilor de carne
Autor: meatmilk  /   miercuri, 23 mai 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna aprilie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai...