Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Investitii de 7 milioane de euro, la agricola international bacau

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

MediaFax informeaza ca in acest an grupul de firme Agricola International Bacau va demara un program de investitii in valoare de 7 milioane de euro.

Astfel, 3,2 milioane de euro vor fi folositi pentru modernizarea lantului de productie a carnii de pasare, 2, 5 milioane pentru modernizarea fermelor de pasari, 600.000 de euro pentru marirea capacitatii de productie a Salamului de Sibiu, iar 500.000 de euro, pentru deschiderea a 30 de noi magazine, pe langa cele 52 existente in prezent.

Totodata, Grigore Horoi – presedintele Grupului, estimeaza o crestere a cifrei de afaceri pe 2011 de 9 %, adica, peste 443 de milioane de lei.

Defalcat, sunt anuntate cresteri de 7 % la carnea de pasare, 10 % la salamuri crud-uscate si preparate fierte-afumate, si de 19 % la semipreparate si ready-meal.(I.S.)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...