Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Investitii iraniene de 40 de milioane de dolari in industria rusa a carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un grup de investitori iranieni planuieste sa investeasca peste 40 de milioane de dolari in constructia, pana in anul 2013, a unei ferme si a unei fabrici de nutreturi in regiunea rusa Chelyabinsk, scrie presa internationala.

Noul complex zootehnic va fi proiectat pentru 3000 de capete de vite (1000 de vaci de lapte si 2000 de vaci de carne) iar fabrica de nutreturi alaturata acestuia va avea capacitatea de a produce pana la 30 de tone pe ora.

Oamenii de afaceri iranieni nu exclud posibilitatea de a insamanta teren la Uvelsky, in aceeasi regiune, si mai intentioneaza constructia unei ferme avicole in zona. Autoritatile ruse si-au declarat deja suportul deplin pentru aceste operatiuni.

Lucrătura UE la linguriCA-CAlității
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 25 mai 2018

Zilele trecute, redacția noastră a primit din partea Comisiei de Agricultură a Parlamentului European Declarația în care detaliază principiile după care va fi construit noul exercițiu financiar al Uniunii Europene, pentru perioada 2021-2027.   Tema este amplă și, până la momentul adoptării noii Strategii Agricole Comune,...

GfK: Puterea de cumpărare a românilor, cea mai mare rată de creștere în 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) GfK a derulat un studiu - analiză a scenei de retail european, cuprinzând cele mai recente evoluții și prognoze pentru 2018. Indicatorii de piață evaluați de GfK pentru cele 32 de țări europene analizate sunt: puterea de cumpărare, ponderea cheltuielilor populației în retail din cheltuielile totale, inflația și...