Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Investitii iraniene de 40 de milioane de dolari in industria rusa a carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un grup de investitori iranieni planuieste sa investeasca peste 40 de milioane de dolari in constructia, pana in anul 2013, a unei ferme si a unei fabrici de nutreturi in regiunea rusa Chelyabinsk, scrie presa internationala.

Noul complex zootehnic va fi proiectat pentru 3000 de capete de vite (1000 de vaci de lapte si 2000 de vaci de carne) iar fabrica de nutreturi alaturata acestuia va avea capacitatea de a produce pana la 30 de tone pe ora.

Oamenii de afaceri iranieni nu exclud posibilitatea de a insamanta teren la Uvelsky, in aceeasi regiune, si mai intentioneaza constructia unei ferme avicole in zona. Autoritatile ruse si-au declarat deja suportul deplin pentru aceste operatiuni.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...