Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Investitii iraniene de 40 de milioane de dolari in industria rusa a carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un grup de investitori iranieni planuieste sa investeasca peste 40 de milioane de dolari in constructia, pana in anul 2013, a unei ferme si a unei fabrici de nutreturi in regiunea rusa Chelyabinsk, scrie presa internationala.

Noul complex zootehnic va fi proiectat pentru 3000 de capete de vite (1000 de vaci de lapte si 2000 de vaci de carne) iar fabrica de nutreturi alaturata acestuia va avea capacitatea de a produce pana la 30 de tone pe ora.

Oamenii de afaceri iranieni nu exclud posibilitatea de a insamanta teren la Uvelsky, in aceeasi regiune, si mai intentioneaza constructia unei ferme avicole in zona. Autoritatile ruse si-au declarat deja suportul deplin pentru aceste operatiuni.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...