Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Investitii iraniene de 40 de milioane de dolari in industria rusa a carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un grup de investitori iranieni planuieste sa investeasca peste 40 de milioane de dolari in constructia, pana in anul 2013, a unei ferme si a unei fabrici de nutreturi in regiunea rusa Chelyabinsk, scrie presa internationala.

Noul complex zootehnic va fi proiectat pentru 3000 de capete de vite (1000 de vaci de lapte si 2000 de vaci de carne) iar fabrica de nutreturi alaturata acestuia va avea capacitatea de a produce pana la 30 de tone pe ora.

Oamenii de afaceri iranieni nu exclud posibilitatea de a insamanta teren la Uvelsky, in aceeasi regiune, si mai intentioneaza constructia unei ferme avicole in zona. Autoritatile ruse si-au declarat deja suportul deplin pentru aceste operatiuni.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...