Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Investițiile companiilor în viitor, recunoscute în cadrul expoziției Foodex

Autor: Meat MIlkmiercuri, 29 ianuarie, 2014

O competiție care va avea loc anul acesta în cadrul expoziției Foodex din Marea Britanie dorește să recompenseze investițiile și inovațiile făcute de procesatorii de alimente și băuturi care au contribuit la refacerea economiei britanice după recesiune, informează GlobalMeatNews.

Competiția intitulată Great British Bounce Back, dorește să încurajeze acele companii care investesc în industria de producție din Marea Britanie și va arăta cele mai bune exemple de acest gen.

Vizează companii care au investit în trainingul următoarei generații de forță de muncă, care au realizat o reducere a consumului de energie sau care au lucrat pentru asigurarea cât mai bună a trasabilității.

Câștigătorul ediției trecute a fost o fabrică de panificație care a investit 3 mil. de lire sterline într-o line de producție și ambalare automată, care a crescut capacitatea fabricii și a îmbunătățit eficiența afacerii.

Pentru a se înscrie în competiție, companiile trebuie sa explice în câteva cuvinte de ce ar fi potrivite pentru a câștiga premiul. Publicul va vota pentru favoriții lor, care vor fi ulterior expuși în cadrul expoziției.

Competiția va avea loc în Birmingham, UK, în perioada 24-26 martie în cadrul expoziției Foodex.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...