Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Investitorii arabi sunt interesati de sectorul agricol romanesc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Firmele arabe sunt interesate sa investeasca in sectorul agricol romanesc, a declarat, Bogdan Popovici, presedintele Forum Invest, citat de Evenimentul Zilei.

„Agricultura, incepand cu productia de grau si terminand cu hrana pentru animale sau productia de pui si oi, constituie un target principal pentru tarile din Golf, care vor sa-si asigure securitatea alimentara pe termen lung”, adauga Bogdan Popovici.

Aceste concluzii au fost desprinse in urma forumului romano-arab, desfasurat saptamana trecuta la Bucuresti. Delegatia araba prezenta in Romania a fost alcatuita din peste 120 de participanti.

Astfel, totalul valorii proiectelor prezentate de companiile romanesti este de peste 25,3 miliarde de dolari, din care peste 20 de miliarde de dolari in energie. In plus, domeniile vizate de ambele parti au mai fost agricultura, infrastructura, turism, IT&C, constructii, sanatate si comert.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...