Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Investitorii arabi sunt interesati de sectorul agricol romanesc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Firmele arabe sunt interesate sa investeasca in sectorul agricol romanesc, a declarat, Bogdan Popovici, presedintele Forum Invest, citat de Evenimentul Zilei.

„Agricultura, incepand cu productia de grau si terminand cu hrana pentru animale sau productia de pui si oi, constituie un target principal pentru tarile din Golf, care vor sa-si asigure securitatea alimentara pe termen lung”, adauga Bogdan Popovici.

Aceste concluzii au fost desprinse in urma forumului romano-arab, desfasurat saptamana trecuta la Bucuresti. Delegatia araba prezenta in Romania a fost alcatuita din peste 120 de participanti.

Astfel, totalul valorii proiectelor prezentate de companiile romanesti este de peste 25,3 miliarde de dolari, din care peste 20 de miliarde de dolari in energie. In plus, domeniile vizate de ambele parti au mai fost agricultura, infrastructura, turism, IT&C, constructii, sanatate si comert.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...