Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Investitorii arabi sunt interesati de sectorul agricol romanesc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Firmele arabe sunt interesate sa investeasca in sectorul agricol romanesc, a declarat, Bogdan Popovici, presedintele Forum Invest, citat de Evenimentul Zilei.

„Agricultura, incepand cu productia de grau si terminand cu hrana pentru animale sau productia de pui si oi, constituie un target principal pentru tarile din Golf, care vor sa-si asigure securitatea alimentara pe termen lung”, adauga Bogdan Popovici.

Aceste concluzii au fost desprinse in urma forumului romano-arab, desfasurat saptamana trecuta la Bucuresti. Delegatia araba prezenta in Romania a fost alcatuita din peste 120 de participanti.

Astfel, totalul valorii proiectelor prezentate de companiile romanesti este de peste 25,3 miliarde de dolari, din care peste 20 de miliarde de dolari in energie. In plus, domeniile vizate de ambele parti au mai fost agricultura, infrastructura, turism, IT&C, constructii, sanatate si comert.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...