Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ioan Popa, Transavia: Străinii își repatriază profitul, noi rămânem cu iobăgia

Autor: Maria Demetriadjoi, 23 iunie, 2016

Grupul Transavia, cel mai mare producător de carne de pasăre din România, produce şi pre­lucrează carnea în sistem in­tegrat, având ferme de creş­tere a păsărilor, abatoare, o fabrică de nu­treţuri şi o fabrică de procesare a cărnii.

 

Ioan Popa, antreprenorul care a pus bazele producătorului Transavia din Alba în urmă cu 25 de ani, spune că statul nu ajută în niciun fel companiile româneşti care investesc în fabricile pe care le au şi nu trimit profiturile la companiile-mamă, aşa cum se întâmplă în cazul unor multinaţionale.

 

„Multinaţionalele îşi duc profiturile în ţările lor şi noi rămânem cu iobăgia. Şi statul ro­mân acordă ajutor de stat companiilor care îl păcălesc. Eu nu ştiu vreo companie antreprenorială din Alba care să fi luat ajutor de stat. Şi eu am făcut investiţii de 25 mil. euro din banii mei anul trecut, nu am luat niciun leu credit, nu mi-a dat statul niciun ban, nu am luat fonduri europene pentru că socie­ta­tea e prea mare.

 

Aşa ajută statul companiile care îşi plătesc taxe“, a declarat citat de Ziarul financiar domnul Ioan Popa, pro­prie­tarul grupului de firme Transavia, din care fac parte compania cu acelaşi nume şi Avicola Braşov.

Smithfield România a oferit nevoiașilor 400.000 de mese calde
Autor: meatmilk  /   miercuri, 13 martie 2019

(Comunicat) Timp de 10 ani consecutiv, prin intermediul programului de responsabilitate socială „Hrană pentru suflete”, voluntarii Smithfield România au oferit 397.000 de mese calde familiilor nevoiașe din județele Timiș și Arad.   Prin acest program inițiat în 2009, Smithfield România împreună cu cele 20 de organizații...

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...