Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Iodul din pește foarte important pentru femeile gravide

Autor: Meat MIlkmarți, 28 mai, 2013

Potrivit The Meat Site, fructele de mare sunt considerate una dintre cele mai bune surse naturale de iod, dar conștientizarea consumatorilor de beneficiile sale pentru sănătate este practic inexistentă.

O nouă cercetare efectuată de către universitățile Surrey și Bristol subliniază importanța iodului pentru femeile gravide și mamele care își alăptează copii lor. Cercetarea, așa cum este prezentată în jurnalul medical Lancet, a fost făcută pe 1000 de femei gravide și s-a descoperit că femeile care au avut prea puțin iod în corpurile lor au avut copii care la vârsta de opt ani au avut un IQ mai scăzut decât cele care au avut o cantitate de iod mai mare.

Heather Middleton, director de marketing de la compania Seafish explică:. „Este esențial pentru corpul nostru să avem un nivel suficient de iod deoarece stimulează hormonii tiroidieni de care creierul nostru are nevoie pentru a se dezvolta.  Majoritatea consumatorilor își iau suficient iod dintr-o dietă echilibrată care include două porții de pește pe săptămână, dintre care una dintre ele ar trebui să fie macrou sau somon.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...