Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ion mos, lider de piata in solutii complete pentru industria carnii, va expune la salonul „fabrica de carne”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Nume de referinta in industria alimentara din Romania, compania Ion Mos va expune in cadrul Salonului International Fabrica de Carne. Binecunoscuta ca furnizor de amestecuri de ingrediente performante pentru productia celor mai delicioase mezeluri, Ion Mos utilizeaza cele mai moderne tehnologii.

Astfel, solutiile Helmut Grun sunt dezvoltate si testate in Centrul de Cercetare si Dezvoltare din Bucuresti, in timp ce implementarile industriale specifice sunt realizate de o echipa profesionista de tehnologi.

Aplicarea regulilor stricte de confidentialitate in munca de zi cu zi asigura increderea partenerilor, esentiala in activitatea companiei, intarind principiile sintetizate de Directorul General Eugen Caragui: Misiunea noastra este aceea de a raspunde nevoilor clientilor, comercializand ingrediente si solutii capabile sa optimizeze procesele si sa le furnizeze valoare suplimentara.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...