Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ion mos, lider de piata in solutii complete pentru industria carnii, va expune la salonul „fabrica de carne”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Nume de referinta in industria alimentara din Romania, compania Ion Mos va expune in cadrul Salonului International Fabrica de Carne. Binecunoscuta ca furnizor de amestecuri de ingrediente performante pentru productia celor mai delicioase mezeluri, Ion Mos utilizeaza cele mai moderne tehnologii.

Astfel, solutiile Helmut Grun sunt dezvoltate si testate in Centrul de Cercetare si Dezvoltare din Bucuresti, in timp ce implementarile industriale specifice sunt realizate de o echipa profesionista de tehnologi.

Aplicarea regulilor stricte de confidentialitate in munca de zi cu zi asigura increderea partenerilor, esentiala in activitatea companiei, intarind principiile sintetizate de Directorul General Eugen Caragui: Misiunea noastra este aceea de a raspunde nevoilor clientilor, comercializand ingrediente si solutii capabile sa optimizeze procesele si sa le furnizeze valoare suplimentara.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...