Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ion mos, lider de piata in solutii complete pentru industria carnii, va expune la salonul „fabrica de carne”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Nume de referinta in industria alimentara din Romania, compania Ion Mos va expune in cadrul Salonului International Fabrica de Carne. Binecunoscuta ca furnizor de amestecuri de ingrediente performante pentru productia celor mai delicioase mezeluri, Ion Mos utilizeaza cele mai moderne tehnologii.

Astfel, solutiile Helmut Grun sunt dezvoltate si testate in Centrul de Cercetare si Dezvoltare din Bucuresti, in timp ce implementarile industriale specifice sunt realizate de o echipa profesionista de tehnologi.

Aplicarea regulilor stricte de confidentialitate in munca de zi cu zi asigura increderea partenerilor, esentiala in activitatea companiei, intarind principiile sintetizate de Directorul General Eugen Caragui: Misiunea noastra este aceea de a raspunde nevoilor clientilor, comercializand ingrediente si solutii capabile sa optimizeze procesele si sa le furnizeze valoare suplimentara.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...