Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ion Moș și Emerson, printre vedetele Indagra Food

Autor: Meat MIlkvineri, 1 noiembrie, 2013

Ca în fiecare editie a târgului Indagra Food, firmele Ion Moș și Emerson ocupă, atât ca spațiu, cât, mai ales, ca ofertă, punctul central al e2Pavilionului A. Neomițând faptul că standurile comune sunt dintre cele mai spectaculoase, ca design, să spunem că, anul acesta, Ion Moș vine în fața partenerilor de afaceri cu gusturi noi destinate salamurilor, șuncilor, parizerului și cârnaților, gusturi dezvoltate în partea de concept dar și în cea de producție de propria echipă de specialiști.

Cât privește Emerson, la stand sunt expuse multiple tehnologii de procesare a cărnii, vedeta incontestabilă a firmei fiind Celula de afumare de înaltă performanță, echipamentul realizat de companie fiind caracterizat de către domnul Eugen Cărăgui, director general al firmei:

e1Celulele noastre sunt folosite pentru afumarea si fierberea produselor, atat in unitati mici si medii, cat si in fabricile de mari dimensiuni. Noua celula asigura un tratament automatizat de caldura pentru produsele fierte si afumate, precum incalzirea, inrosirea, coacerea, uscarea, afumarea si fierberea. Camerele de afumare sunt folosite pentru afumarea diferitelor produse precum: carnati, salamuri, produse injectate, sunci, pentru orice produs din carne, pasare, peste dar si pentru branza. Produsele pot fi umplute in membrane naturale sau artificiale. Ca optiune, celula Emerson poate fi echipata cu o unitate de racire.”

Să amintim faptul că, grație participării succesive a companiei la târgurile IFA-Frankfurt și Anuga (Tech și Food), celulele de afumare realizate de Emerson au fost foarte bine primite de piață, existând un mare volum de vânzări, atât în România, cât și la export, în țările vecine, dar și în țări precum Brazilia, Thailanda sau Egipt.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...