Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ionica nechifor – posibil director al directiei de zootehnie in madr

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum anunta Agroinfo, deputatul de Botosani, Florin Turcanu, il va propune astazi pe Ionica Nechifor pentru o functie inalta in cadrul Ministerului Agriculturii – cea de secretar de stat sau coordonator al Directiei de Zootehnie.

Partidele care formeaza guvernarea (USL) fac astazi propuneri pentru echipa ministeriala a noului Guvern.

Unul dintre secretarii de stat propusi pentru Ministerul Agriculturii este Ionica Nechifor – presedinte al Asociatiei Crescatorilor de Ovine si Caprine Moldoovis Botosani si membru al Federatiei Romovis.

In alta formula, reprezentantul crescatorilor de ovine Botosani ar putea coordona activitatea Directiei generale de politici in zootehnie si industrie alimentara.

Nechifor ne-a confirmat propunerea lui de catre Florin Turcanu – presedinte PNL Botosani, pentru una din cele doua functii din cadrul MADR, insa asteapta mai intai ca ministrii Guvernului Ponta sa fie validati de Parlament, luni – 7 mai a.c.. Potrivit lui Turcanu, ca secretar de stat, Ionica Nechifor va avea in responsabilitate coordonarea APIA si gestionarea fondurilor europene.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...