Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ionica nechifor – posibil director al directiei de zootehnie in madr

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum anunta Agroinfo, deputatul de Botosani, Florin Turcanu, il va propune astazi pe Ionica Nechifor pentru o functie inalta in cadrul Ministerului Agriculturii – cea de secretar de stat sau coordonator al Directiei de Zootehnie.

Partidele care formeaza guvernarea (USL) fac astazi propuneri pentru echipa ministeriala a noului Guvern.

Unul dintre secretarii de stat propusi pentru Ministerul Agriculturii este Ionica Nechifor – presedinte al Asociatiei Crescatorilor de Ovine si Caprine Moldoovis Botosani si membru al Federatiei Romovis.

In alta formula, reprezentantul crescatorilor de ovine Botosani ar putea coordona activitatea Directiei generale de politici in zootehnie si industrie alimentara.

Nechifor ne-a confirmat propunerea lui de catre Florin Turcanu – presedinte PNL Botosani, pentru una din cele doua functii din cadrul MADR, insa asteapta mai intai ca ministrii Guvernului Ponta sa fie validati de Parlament, luni – 7 mai a.c.. Potrivit lui Turcanu, ca secretar de stat, Ionica Nechifor va avea in responsabilitate coordonarea APIA si gestionarea fondurilor europene.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...