Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ionica nechifor – posibil director al directiei de zootehnie in madr

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum anunta Agroinfo, deputatul de Botosani, Florin Turcanu, il va propune astazi pe Ionica Nechifor pentru o functie inalta in cadrul Ministerului Agriculturii – cea de secretar de stat sau coordonator al Directiei de Zootehnie.

Partidele care formeaza guvernarea (USL) fac astazi propuneri pentru echipa ministeriala a noului Guvern.

Unul dintre secretarii de stat propusi pentru Ministerul Agriculturii este Ionica Nechifor – presedinte al Asociatiei Crescatorilor de Ovine si Caprine Moldoovis Botosani si membru al Federatiei Romovis.

In alta formula, reprezentantul crescatorilor de ovine Botosani ar putea coordona activitatea Directiei generale de politici in zootehnie si industrie alimentara.

Nechifor ne-a confirmat propunerea lui de catre Florin Turcanu – presedinte PNL Botosani, pentru una din cele doua functii din cadrul MADR, insa asteapta mai intai ca ministrii Guvernului Ponta sa fie validati de Parlament, luni – 7 mai a.c.. Potrivit lui Turcanu, ca secretar de stat, Ionica Nechifor va avea in responsabilitate coordonarea APIA si gestionarea fondurilor europene.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...