Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ionica nechifor – posibil director al directiei de zootehnie in madr

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum anunta Agroinfo, deputatul de Botosani, Florin Turcanu, il va propune astazi pe Ionica Nechifor pentru o functie inalta in cadrul Ministerului Agriculturii – cea de secretar de stat sau coordonator al Directiei de Zootehnie.

Partidele care formeaza guvernarea (USL) fac astazi propuneri pentru echipa ministeriala a noului Guvern.

Unul dintre secretarii de stat propusi pentru Ministerul Agriculturii este Ionica Nechifor – presedinte al Asociatiei Crescatorilor de Ovine si Caprine Moldoovis Botosani si membru al Federatiei Romovis.

In alta formula, reprezentantul crescatorilor de ovine Botosani ar putea coordona activitatea Directiei generale de politici in zootehnie si industrie alimentara.

Nechifor ne-a confirmat propunerea lui de catre Florin Turcanu – presedinte PNL Botosani, pentru una din cele doua functii din cadrul MADR, insa asteapta mai intai ca ministrii Guvernului Ponta sa fie validati de Parlament, luni – 7 mai a.c.. Potrivit lui Turcanu, ca secretar de stat, Ionica Nechifor va avea in responsabilitate coordonarea APIA si gestionarea fondurilor europene.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...