Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

IPSO Agricultură a investit 2 mil. de euro în dezvoltarea asistenței tehnologice

Autor: Meat MIlkjoi, 4 septembrie, 2014

Ieri, a avut loc inaugurarea sediului IPSO Agricultură, aflat pe DN 69, Km 10+292, în apropierea localității Sânandrei, județul Timiș. Ridicându-se la valoarea de 2 milioane euro, sediul IPSO Agricultură reprezintă una dintre cele mai moderne investiții din domeniul agriculturii.

Noul sediu face parte dintr-o rețea de 8 centre regionale principale și 7 puncte de lucru IPSO și oferă soluții complete pentru agricultură: distribuție de mașini și utilaje, piese de schimb și service. În paleta de furnizori se numără mărci variate, de la renumitele John Deere, Manitou și Kuhn la Bednar FMT, Fliegl, Pichon, Perard, Kemper, Zurn, Geringhoff, Grasdorf, Laforge.

„Dorim ca IPSO Agricultură să devină cel mai de încredere partener din piața de profil a zonei de vest din România. Echipa formată din 25 de specialiști foarte bine pregătiți, soluțiile potrivite oricărui fermier, precum și menținerea standardelor înalte de calitate sunt doar câteva dintre atu-urile noastre”, declară Radu Câmpan, director IPSO Agricultură. Cu o suprafață de 15.000 mp, noul sediu IPSO Agricultură include o magazie de piese de schimb și un atelier de service cu o capacitate generoasă, care permite reparația simultană a până la 8 utilaje.

Unul dintre serviciile speciale ale IPSO Agricultură din Timiș este comanda de piese de schimb în regim de urgență. Astfel, producătorii agricoli pot face comanda până în ora 15:00 a fiecărei zile, urmând ca piesele să fie livrate în 24 de ore. Programul de lucru este între orele 8:00-20:00 de luni până vineri și 8:00-14:00 sâmbăta.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...