Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Irimescu: Reducerea TVA înseamnă produse corecte

Autor: Meat MIlkjoi, 24 octombrie, 2013

Reducerea Taxei pe Valoare Adăugată la carne se va reflecta iniţial în calitatea produselor, nu în preţ, astfel că, la un preţ corect, vom avea un produs corect, a declarat, miercuri, secretarul de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Achim Irimescu.

„Pentru consumatori, măsura (de reducere a TVA la carne – n.r.,) nu înseamnă în prima fază reducerea preţului, trebuie să fim foarte clari! Pentru consumatori, ar trebui să fie un produs corect. Un producător, pentru a oferi la un preţ mai mic în condițiile unui TVA mare, poate să modifice reţeta.

În cazul în care preţul este corect, vom avea şi un produs corect şi nu va dispărea nici producătorul român de pe piaţa, iar consumatorul va fi mulţumit”, a spus Irimescu pentru Agerpres.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...