Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Irlanda: Comerțul cu carne de vită, într-o formă foarte bună

Autor: Meat MIlkmarți, 26 martie, 2013

Prețurile la carne de vită continuă să crească în același ritm cum și livrările de carne de bovine speciale pentru piața de retail Premium continua să se întărească atât în ​​Irlanda și în Marea Britanie, informează Meat Trade News Daily, citând farmersjournal.ie.

Ambele regiuni raportează prețuri record la poarta fermei. Fabricile irlandeze au plătit în această săptămână un preț de bază de € 4.64/kg pentru juninci.

Surse din industrie prezic o creștere în continuare în prețul de bază în săptămânile următoare, o mișcare care ar putea asigurara fermierilor până la € 5/kg pentru juninci de calitate superioară.

Între timp, prețul de bază pentru tăurași a ajuns la € 4.35/kg, ceea ce permite crescătorilor de bovine cu grad de clasificare U = să-și asigure € 4.59/kg.

Prețurile record în Irlanda sunt oglindite de-a lungul întregii Mări a Irlandei, unde fermierii  englezi primesc 3.90 lire sterline/kg pentru tăurașii cu nivel de clasificare R. La cursul de schimb acest lucru se traduce în € 4.72/kg fără TVA.

Pe fondul rapoartelor în care unii fermieri primesc în prezent până la 4.00 lire/kg (€ 4.84/kg), iar surse din industrie prezic un comerț care va atinge vârful de 4.20 lire/kg (€ 5.08/kg) în timp ce aprovizionarea se întărește în primăvară.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...