Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ishida automatizeaza cantarirea de aripioare de pui proaspete

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

O adaptare unica la ultimul model de cantare cu capete multiple CCW-R a permis companiei Ishida sa automatizeze aparatura de procesare a puiului din cadrul companiei Emsland Frischgeflügel GmbH. Aceasta schimbare are ca scop cresterea capacitatii si reducerea pierderii de produse, automatizand procesul de cantarire a aripioarelor proaspete de pui. Emsland Frischgeflügel, localizat la Haren-Hüntel, in nordul Germaniei, este specializata in sisteme de procesare a pulpelor de pui, aripi si piept. Aripioarele de pui sunt impachetate in caserole, fiind apoi livrate numerosilor vanzatori din Germania si restul Europei.

In prealabil, aripioarele de pui erau numarate si cantarite manual cu ajutorul unor grilaje – un proces foarte lent. Initial, acest lucru a fost imposibil de realizat prin procesul de cantarire automatizat pentru ca aripioarele de pui, procesate la o temperatura nu mai mare de 2ºC, sunt destul de lipicioase si, in consecinta, nu cad usor. Cu scopul de a indeplini cantitatea tinta, Emsland a avut intotdeauna o anumita cantitate de produse pierdute, pe caserola.

Ishida Europe a fost aleasa sa realizeze procesul de automatizare datorita reputatiei excelente in ceea ce priveste furnizarea sistemelor de cantarire. Cele 14 modele de cantare cu capete multifunctionale din seriile CCW-R utilizeaza o combinatie de principii de cantarire, cu scopul de a indeplini greutatea tinta a fiecarui proces de cantarire, in mod consecvent, si cat mai precis posibil.

Baroncini, succes garantat la Indagra 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 1 noiembrie 2018

Ca de fiecare dată, prezența companiei Baroncini la târgul indagra reprezintă un succes garantat, standulul fiind vizitat de numeroși oameni de afacerii cu interese în procesarea cărnii, atrași de ultimele noutăți.   La fel ca anul trecut sistemul de protecție al pardoselelor, singurul din lume care este oferit beneficiarilor...

Impactul tratamentului HP asupra componentelor din lapte
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 2 august 2018

Se cunoaște că tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui determină o calitate nutrițională mai scăzută a produsului final, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă au fost dezvoltate mai multe tehnologii non-termice de procesare, inclusiv presiunea hidrostatică...