Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ishida automatizeaza cantarirea de aripioare de pui proaspete

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

O adaptare unica la ultimul model de cantare cu capete multiple CCW-R a permis companiei Ishida sa automatizeze aparatura de procesare a puiului din cadrul companiei Emsland Frischgeflügel GmbH. Aceasta schimbare are ca scop cresterea capacitatii si reducerea pierderii de produse, automatizand procesul de cantarire a aripioarelor proaspete de pui. Emsland Frischgeflügel, localizat la Haren-Hüntel, in nordul Germaniei, este specializata in sisteme de procesare a pulpelor de pui, aripi si piept. Aripioarele de pui sunt impachetate in caserole, fiind apoi livrate numerosilor vanzatori din Germania si restul Europei.

In prealabil, aripioarele de pui erau numarate si cantarite manual cu ajutorul unor grilaje – un proces foarte lent. Initial, acest lucru a fost imposibil de realizat prin procesul de cantarire automatizat pentru ca aripioarele de pui, procesate la o temperatura nu mai mare de 2ºC, sunt destul de lipicioase si, in consecinta, nu cad usor. Cu scopul de a indeplini cantitatea tinta, Emsland a avut intotdeauna o anumita cantitate de produse pierdute, pe caserola.

Ishida Europe a fost aleasa sa realizeze procesul de automatizare datorita reputatiei excelente in ceea ce priveste furnizarea sistemelor de cantarire. Cele 14 modele de cantare cu capete multifunctionale din seriile CCW-R utilizeaza o combinatie de principii de cantarire, cu scopul de a indeplini greutatea tinta a fiecarui proces de cantarire, in mod consecvent, si cat mai precis posibil.

Fabricarea produselor din carne de vită cu un conținut redus de grăsimi
Autor: Cristina Gavrilut  /   vineri, 1 martie 2019

Reducerea conținutului total de grăsimi din carnea prelucrată nu este doar de dorit, ci este și fezabilă. Diferite combinații de substituenți grași pot reduce în mod semnificativ conținutul caloric și nivelul de grăsimi saturate. Aceasta ar putea duce la o nouă categorie de produse care să aibă un gust acceptabil și un grad ridicat...

IFFA 2019: Optimizarea producției cu ajutorul sistemelor digitale
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Optimizarea proceselor de producție se bazează din ce în ce mai mult pe digitalizare și rețele interconectate. Obiectivul este de a spori securitatea producției și de a optimiza utilizarea mașinilor, de a lucra în moduri mai eficiente din punct de vedere energetic și de a putea reacționa mai flexibil la schimbările de pe...