Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ishida automatizeaza cantarirea de aripioare de pui proaspete

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

O adaptare unica la ultimul model de cantare cu capete multiple CCW-R a permis companiei Ishida sa automatizeze aparatura de procesare a puiului din cadrul companiei Emsland Frischgeflügel GmbH. Aceasta schimbare are ca scop cresterea capacitatii si reducerea pierderii de produse, automatizand procesul de cantarire a aripioarelor proaspete de pui. Emsland Frischgeflügel, localizat la Haren-Hüntel, in nordul Germaniei, este specializata in sisteme de procesare a pulpelor de pui, aripi si piept. Aripioarele de pui sunt impachetate in caserole, fiind apoi livrate numerosilor vanzatori din Germania si restul Europei.

In prealabil, aripioarele de pui erau numarate si cantarite manual cu ajutorul unor grilaje – un proces foarte lent. Initial, acest lucru a fost imposibil de realizat prin procesul de cantarire automatizat pentru ca aripioarele de pui, procesate la o temperatura nu mai mare de 2ºC, sunt destul de lipicioase si, in consecinta, nu cad usor. Cu scopul de a indeplini cantitatea tinta, Emsland a avut intotdeauna o anumita cantitate de produse pierdute, pe caserola.

Ishida Europe a fost aleasa sa realizeze procesul de automatizare datorita reputatiei excelente in ceea ce priveste furnizarea sistemelor de cantarire. Cele 14 modele de cantare cu capete multifunctionale din seriile CCW-R utilizeaza o combinatie de principii de cantarire, cu scopul de a indeplini greutatea tinta a fiecarui proces de cantarire, in mod consecvent, si cat mai precis posibil.

Comagrimpex B & B a devenit Partener al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 7 februarie 2018

Unul dintre cei mai prestigioși furnizori de tehnologie pentru industria de procesare a laptelui și pentru industria românească a băuturilor, în general, Comagrimpex B & B, partener al firmei Della Toffola Group din Italia, a devenit Patrener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, evenimentul central al anului 2018 care se va...

Celule de afumare pentru unități de procesare mici și medii
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 25 ianuarie 2018

Produsele din carne, afumate, sunt un deliciu pentru orice consumator dar și un motor de creștere al afacerii pentru procesatori. În această ediție, pentru exemplificare, am ca exemplificare câteva celule de afumare destinate procesatorilor mici și medii.   Celulă verticală de afumare Weston 30   Weston 30 este un...