Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ishida automatizeaza cantarirea de aripioare de pui proaspete

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

O adaptare unica la ultimul model de cantare cu capete multiple CCW-R a permis companiei Ishida sa automatizeze aparatura de procesare a puiului din cadrul companiei Emsland Frischgeflügel GmbH. Aceasta schimbare are ca scop cresterea capacitatii si reducerea pierderii de produse, automatizand procesul de cantarire a aripioarelor proaspete de pui. Emsland Frischgeflügel, localizat la Haren-Hüntel, in nordul Germaniei, este specializata in sisteme de procesare a pulpelor de pui, aripi si piept. Aripioarele de pui sunt impachetate in caserole, fiind apoi livrate numerosilor vanzatori din Germania si restul Europei.

In prealabil, aripioarele de pui erau numarate si cantarite manual cu ajutorul unor grilaje – un proces foarte lent. Initial, acest lucru a fost imposibil de realizat prin procesul de cantarire automatizat pentru ca aripioarele de pui, procesate la o temperatura nu mai mare de 2ºC, sunt destul de lipicioase si, in consecinta, nu cad usor. Cu scopul de a indeplini cantitatea tinta, Emsland a avut intotdeauna o anumita cantitate de produse pierdute, pe caserola.

Ishida Europe a fost aleasa sa realizeze procesul de automatizare datorita reputatiei excelente in ceea ce priveste furnizarea sistemelor de cantarire. Cele 14 modele de cantare cu capete multifunctionale din seriile CCW-R utilizeaza o combinatie de principii de cantarire, cu scopul de a indeplini greutatea tinta a fiecarui proces de cantarire, in mod consecvent, si cat mai precis posibil.

Prelucrarea cărnii cu ajutorul tehnolgiei HPP
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 11 ianuarie 2018

Adoptarea la nivel mondial a tehnologiei de procesare a cărnii la presiune înaltă (HPP), se află într-o creștere semnificativă, datorită avantajelor de siguranță alimentară și de creșere a duratei de depozitare, precum și pentru a satisface cererile consumatorilor pentru alimente naturale, fără conservanți.   Siguranța...

Tetra Pak: Nouă formulă de calcul a dispersiei pulberilor în lactate
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 14 decembrie 2017

Ce proprietăți ar trebui să aibe pulberile alimentare care trebuie dizolvate rapid și eficient într-un lichid și cum poate fi anticipat procesul? Acestea sunt aspecte de importanță majoră pentru mii de producători din întreaga lume, pentru care procesele mai eficiente pot aduce beneficii mari în ceea ce privește calitatea produselor,...