Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ishida dezvoltă noi facilități pentru produsele sale

Autor: Meat MIlkjoi, 9 ianuarie, 2014

Liderul în furnizarea de ambalaje flexibile și ambalarea diferitelor produse ale altor subcontractanți, Universal Flexible Packaging (UFP) a instalat încă trei cântare Ishida DACS – W la fabrica sa din Leicester ca parte a programului de investiții al companiei ce se află în curs de desfășurare, concentrat pe asigurarea celor mai bune echipamente pentru a satisface nevoile diferite ale gamei mari de clienți.

UFP are acum un total de cinci cântare Ishida mulithead și 12 cântare de control , despre care compania susține că oferă precizie, flexibilitate, viteza și fiabilitate astfel încât să poată face față diferintelor cerințe de ambalare, asigurând angajamentul companiei UFP de a furniza servicii de calitate și de a le menține la acest nivel.

O cerință cheie pentru noile cântare de control a fost ca întregul sistem de ambalare să poată să îndeplini toate specificațiile supermarket-urilor din UK. În același timp, Ishida Europe a actualizat deasemenea cele mai multe dintre modelele deja existente la fabrica UFP pentru a include aceste capacități.

Majoritatea cântarelor de control instalate includ acum facilități de respingere a contaminanților metalici și a bucăților cu greutate incorectă. Totodată, include alarme interne pentru rebuturi și un far de culori diferite pentru a distinge diferite probleme . DACS-W poate oferi , de asemenea, informații valoroase pentru monitorizarea producției și trasabilitatea ulterioară . (mai multe informații pe www.ishidaeurope.com)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...