Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ishida: un nou echipament de cantarire lansat la anuga food tec

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit FoodManufacture.co.uk, un nou dispozitiv de cantarire si manevrare marfa al companiei Ishida Europa, a fost lansat recent la expozitia internationala Anuga Food Tec din Germania, dispozitiv care va ajuta producatorii sa-si mareasca eficienta manevrarii marfii, declara compania.

Managerul de marketing al Ishida, Torsten Giese a declarat ca producatorii de produse alimentare care activeaza pe o piata puternic competitiva, au nevoie sa maximizeze eficienta operatiunilor lor pentru a putea obtine cea mai buna manevrare a produselor, pastrand totodata calitatea produsului si a ambalajului.

Noul produs al companiei, numit QX-775-Flex, inseamna mai multa eficienta la lucru, dar si o manevrare mai usoara, spune Torsten. Dispozitivul a fost creat pentru a putea combina viteza de operare cu sistemul de ambalat pe baza de atmosfera modificata (MAP) pana la 15 cicluri pe minut asigurand o igiena maxima, dar si o calitate ridicata a prezentarii finale a produsului.

Creat pentru toate tipurile de produse alimentare, incuzand mancaruri gata pregatite, produse din carne, peste, salate, dispozitivul a fost compatibil cu o intreaga gama de aplicatii pentru ambalat, skinpack si aplicatii de contractare.

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...