Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ishida: un nou echipament de cantarire lansat la anuga food tec

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit FoodManufacture.co.uk, un nou dispozitiv de cantarire si manevrare marfa al companiei Ishida Europa, a fost lansat recent la expozitia internationala Anuga Food Tec din Germania, dispozitiv care va ajuta producatorii sa-si mareasca eficienta manevrarii marfii, declara compania.

Managerul de marketing al Ishida, Torsten Giese a declarat ca producatorii de produse alimentare care activeaza pe o piata puternic competitiva, au nevoie sa maximizeze eficienta operatiunilor lor pentru a putea obtine cea mai buna manevrare a produselor, pastrand totodata calitatea produsului si a ambalajului.

Noul produs al companiei, numit QX-775-Flex, inseamna mai multa eficienta la lucru, dar si o manevrare mai usoara, spune Torsten. Dispozitivul a fost creat pentru a putea combina viteza de operare cu sistemul de ambalat pe baza de atmosfera modificata (MAP) pana la 15 cicluri pe minut asigurand o igiena maxima, dar si o calitate ridicata a prezentarii finale a produsului.

Creat pentru toate tipurile de produse alimentare, incuzand mancaruri gata pregatite, produse din carne, peste, salate, dispozitivul a fost compatibil cu o intreaga gama de aplicatii pentru ambalat, skinpack si aplicatii de contractare.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...