Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ishida: un nou echipament de cantarire lansat la anuga food tec

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit FoodManufacture.co.uk, un nou dispozitiv de cantarire si manevrare marfa al companiei Ishida Europa, a fost lansat recent la expozitia internationala Anuga Food Tec din Germania, dispozitiv care va ajuta producatorii sa-si mareasca eficienta manevrarii marfii, declara compania.

Managerul de marketing al Ishida, Torsten Giese a declarat ca producatorii de produse alimentare care activeaza pe o piata puternic competitiva, au nevoie sa maximizeze eficienta operatiunilor lor pentru a putea obtine cea mai buna manevrare a produselor, pastrand totodata calitatea produsului si a ambalajului.

Noul produs al companiei, numit QX-775-Flex, inseamna mai multa eficienta la lucru, dar si o manevrare mai usoara, spune Torsten. Dispozitivul a fost creat pentru a putea combina viteza de operare cu sistemul de ambalat pe baza de atmosfera modificata (MAP) pana la 15 cicluri pe minut asigurand o igiena maxima, dar si o calitate ridicata a prezentarii finale a produsului.

Creat pentru toate tipurile de produse alimentare, incuzand mancaruri gata pregatite, produse din carne, peste, salate, dispozitivul a fost compatibil cu o intreaga gama de aplicatii pentru ambalat, skinpack si aplicatii de contractare.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...