Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ishida: un nou echipament de cantarire lansat la anuga food tec

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit FoodManufacture.co.uk, un nou dispozitiv de cantarire si manevrare marfa al companiei Ishida Europa, a fost lansat recent la expozitia internationala Anuga Food Tec din Germania, dispozitiv care va ajuta producatorii sa-si mareasca eficienta manevrarii marfii, declara compania.

Managerul de marketing al Ishida, Torsten Giese a declarat ca producatorii de produse alimentare care activeaza pe o piata puternic competitiva, au nevoie sa maximizeze eficienta operatiunilor lor pentru a putea obtine cea mai buna manevrare a produselor, pastrand totodata calitatea produsului si a ambalajului.

Noul produs al companiei, numit QX-775-Flex, inseamna mai multa eficienta la lucru, dar si o manevrare mai usoara, spune Torsten. Dispozitivul a fost creat pentru a putea combina viteza de operare cu sistemul de ambalat pe baza de atmosfera modificata (MAP) pana la 15 cicluri pe minut asigurand o igiena maxima, dar si o calitate ridicata a prezentarii finale a produsului.

Creat pentru toate tipurile de produse alimentare, incuzand mancaruri gata pregatite, produse din carne, peste, salate, dispozitivul a fost compatibil cu o intreaga gama de aplicatii pentru ambalat, skinpack si aplicatii de contractare.

Evoluția PPA în UE a fost analizată la Bruxelles
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) Președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, a participat în perioada 10 – 11 iulie, la grupul de lucru al șefilor serviciilor veterinare din Uniunea Europeană, care s-a desfășurat la Bruxelles.   O temă importantă pe agenda întâlnirii a fost cea a evoluției Pestei Porcine Africane (PPA) pe continentul european....

INSSE: Laptele colectat și producția de lactate în luna mai 2018 (Raport extins)
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a crescut cu 18,3% faţă de luna aprilie 2018 și cu 7,5% faţă de luna mai 2017.   Cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de...