Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Israelul cauta noi surse pentru a importa carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Desi Argentina, liderul mondial pe segmentul de productie a carnii, ramane principala sursa a importurilor de carne din Israel, comerciantii israelieni au inceput sa caute si alte surse alternative, ca Brazilia si Urguay, scrie presa locala.

Specialistii in domeniu estimeaza o penurie de carne astfel ca preturile la produse din carne procesata, inclusiv hamburger si kebab sunt asteptate sa creasca.

Oficialii din retail-ul israelian au confirmat ca se poarta negocieri pentru mentinerea preturilor la un anumit nivel. Toti furnizorii vor sa creasca preturile cu pana la 30% dar reprezentatii marilor lanturi de magazine incearca sa-i convinga sa nu o faca au declarat acestia intr-o conferinta de presa. Retailerii estimeaza ca preturile vor creste insa cu 15 –20 de procente.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...