Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Israelul cauta noi surse pentru a importa carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Desi Argentina, liderul mondial pe segmentul de productie a carnii, ramane principala sursa a importurilor de carne din Israel, comerciantii israelieni au inceput sa caute si alte surse alternative, ca Brazilia si Urguay, scrie presa locala.

Specialistii in domeniu estimeaza o penurie de carne astfel ca preturile la produse din carne procesata, inclusiv hamburger si kebab sunt asteptate sa creasca.

Oficialii din retail-ul israelian au confirmat ca se poarta negocieri pentru mentinerea preturilor la un anumit nivel. Toti furnizorii vor sa creasca preturile cu pana la 30% dar reprezentatii marilor lanturi de magazine incearca sa-i convinga sa nu o faca au declarat acestia intr-o conferinta de presa. Retailerii estimeaza ca preturile vor creste insa cu 15 –20 de procente.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...