Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Israelul cauta noi surse pentru a importa carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Desi Argentina, liderul mondial pe segmentul de productie a carnii, ramane principala sursa a importurilor de carne din Israel, comerciantii israelieni au inceput sa caute si alte surse alternative, ca Brazilia si Urguay, scrie presa locala.

Specialistii in domeniu estimeaza o penurie de carne astfel ca preturile la produse din carne procesata, inclusiv hamburger si kebab sunt asteptate sa creasca.

Oficialii din retail-ul israelian au confirmat ca se poarta negocieri pentru mentinerea preturilor la un anumit nivel. Toti furnizorii vor sa creasca preturile cu pana la 30% dar reprezentatii marilor lanturi de magazine incearca sa-i convinga sa nu o faca au declarat acestia intr-o conferinta de presa. Retailerii estimeaza ca preturile vor creste insa cu 15 –20 de procente.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...