Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Iuliana Tudor, imaginea firmei Romvac

Autor: Meat MIlkluni, 13 ianuarie, 2014

Prezentatoarea de televiziune și imaginea companiei Romvac, Iuliana Tudor, are numeroși fani pe pagina ei de Facebook, din aceasta, având de câștigat din plin și compania care, astfel, își mărește notorietatea.

Iuliana Tudor este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, de la noi, fiind de câţiva ani la cârma emisiunii “O dată-n viaţă”, difuzată de TVR 1.

Compania Romvac, cel mai mare producător de vaccinuri și tratamente veterinare din România este partener al producției TV, iar Constantin Chiurciu, Directorul General, și soția sa, Viorica Chiurciu, Director Producţie Medicamente, sunt invitați mereu ai emisiunii cu audiențe record. Iuliana Tudor a devenit imaginea și companiei Romvac, promovând produsele și participând la evenimentele Romvac. (Mai multe, pe www.agrointel.ro)

Se extind controalele de sănătate la importul de porci din SUA și Canada
Autor: Meat MIlk  /   luni, 15 decembrie 2014

În urma deciziei Comisiei Europene luată săptămâna trecută, se extind controalele de sănătate asupra importurilor de porci vii din SUA și Canada, până la 31 octombrie anul viitor (2015) ca urmare a  preocupărilor legate de cazurile numeroase ale virusului diareei porcine epidemice (DPE). În luna iulie, Bruxelles-ul a impus re guli...

Laringotraheita infecțioasă aviară
Autor: Meat MIlk  /   vineri, 12 decembrie 2014

Laringotraheita infecțioasă aviară (LTI) este o boală infectocontagioasă endemică, care afectează îndeosebi găinile și fazanii, cu evoluție acută, caracterizată clinic prin tulburări respiratorii grave, iar morfopatologic prin leziuni catarale sau hemoragico-necrotice ale mucoasei laringotraheale.   Importanță,...