Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În iulie, Profi a deschis cele mai multe magazine

Autor: Maria Demetriadjoi, 4 august, 2016

Retailerii internaționali s-au focusat pe extinderea reţelelor in luna iulie, fiind inaugurate în total 14 unități comerciale. Prima poziție în topul celor mai expansivi retaileri este ocupată și luna aceasta de Profi care a deschis 10 magazine, fiind urmat în clasament de Mega Image, Carrefour, Penny Market și Lidl, fiecare dintre retaileri bifând câte o deschidere.

 

Profi și-a concentrat atenția luna aceasta pe extinderea rețelei standard, cinci unități fiind inaugurate sub brandul Profi. De asemenea, retailerul a mai bifat patru deschideri în format City și una în formatul Profi Loco. Prin aceste inaugurări, retailerul deținut de fondul de investiții polonez Enterprise Investors a ajuns la pragul de 424 unități comerciale operate în 201 localități din toate județele țării.

 

Retailerul belgian Mega Image a continuat să investească în extinderea rețelei de proximitate, inaugurând un nou magazin Shop&Go în Brașov. Odată cu această deschidere,  numărul total al unităților din rețea a ajuns la 482, dintre acestea, 264 aparținând segmentului de proximitate.

 

Carrefour a inaugurat cel de-al șaptelea supermarket din Timișoara, rețeaua Market ajungând la 111 unități comerciale operate la nivel național. Și Penny Market, parte a grupului german Rewe, a adăugat o nouă localitate pe harta expansiunii, deschizând cea de-a doua unitate din orașul Drobeta-Turnu Severin. Prin această deschidere rețeaua de magazine Penny Market ajunge la 177 de magazine.

 

Lidl și-a continuat și el investițiile în România, prin inaugurea unui nou magazin în Capitală. Aceasta este a patra deschidere pe care retailerul german o marchează de la începutul anului, ajungând în acest moment să dețină o rețea de 196 de magazine la nivel național, notează Progresiv.

INSSE: În luna februarie comerţul cu ridicata a scăzut cu 1,7%
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

(Comunicat) În  luna  februarie  2018,  cifra  de  afaceri  din  comerţul  cu  ridicata  (cu  excepţia  comerţului  cu  autovehicule  şi  motociclete),  în  termeni  nominali, faţă  de  luna  precedentă  a  crescut  ca  serie ...

INSSE: În februarie 2017, comerțul cu alimente a crescut cu 8,4 %
Autor: meatmilk  /   miercuri, 11 aprilie 2018

(Comunicat) Potrivit INSSE, in  luna  februarie  2018,  cifra  de  afaceri  din  comerţul  cu  amănuntul a crescut faţă de luna februarie 2017 cu 6,6%.   În  luna  februarie  2018,  volumul  cifrei  de  afaceri  din  comerţul  cu  amănuntul  (cu  excepţia ...