Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În iunie, Mega Image a deschis șapte magazine

Autor: Meat MIlkmarți, 1 iulie, 2014

Compania Mega Image, cotrolata de retailerul belgian Delhaize Group, a incheiat luna iunie cu 7 unitati inaugurate, 5 in formatul de proximitate si doua in format standard. Mega Image a deschis ultimele  3 magazine vineri si sambata, 27-28 iunie, in Bucuresti, numarul total al magazinelor din retea ajungand la 317. Ultimele unități deschise sunt:

Mega Image Sisesti  – situat pe Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti nr. 8B (fost 8A), sector 1, Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 727 mp.

Shop&Go Aghires 1B – situat pe Strada Aghires nr. 1 B, Sector 2, Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 100 mp.

Mega Image Aerogarii – situat pe Bd. Aerogarii nr. 38A, sector 1, Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 291 mp, informeaza Profresiv.
Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 317 de magazine, majoritatea amplasate in Bucuresti, sub brandurile Mega Image (171), Shop&Go (145), AB Cool Food (1).(Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...