Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Iustin Paraschiv spune că e în țară. DNA a cerut arestarea în lipsă

Autor: Meat MIlkvineri, 1 noiembrie, 2013

Cel mai tanar milionar al tarii, Iustin Paraschiv, omul de afaceri de 31 de ani cu business-uri de 75 de milioane de euro, este cercetat de procurori in cea mai mare frauda din industria alimentara „infestata” si cu Salmonella.

Iustin Paraschiv se pare ca a fugit din tara dupa ce a izbucnit acest scandal si s-ar fi „retras” in Bolivia, sustin surse judiciare citate de RTV. Totusi, intr- declaratie,  omul de afaceri a dezmintit informatia.

„In urma informatiilor aparute in presa cum ca as fi plecat din tara tin se precizez ma aflu in Romania si imi desfasor activitatea in mod normal. Asistam in prezent la o campanie de denigrare pe care inca nu o inteleg. Informatiile aparute in ultimele 24 de ore referitoare la plecarea mea in Bolivia sunt total false. Operatiunea demarata de autoritati pentru curatarea pietei este benefica.

Toata aceasta campanie de stopare a evaziunii nu poate decat sa ma bucure, deoarece tocmai eu am militat in ultimul an, prin pozitii publice, impotriva evaziunii fiscale. In aceasta faza nu pot decat sa ma pun la dispozitia organelor de control pentru a clarifica lucrurile. Dupa ce voi discuta organele statului vom reveni cu o pozitie oficiala asupra acestui subiect”, a declarat omul de afaceri Iustin Paraschiv. (Mai multe, pe www.ph-online.ro)

Concomitent, după cum a anunțat postul de televiziune B1, DNA  asolicitat arestarea acestuia în lipsă.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...