Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Bauma

J.S. Hamilton oferă partenerilor interesați servicii de testare a reziduurilor de fipronil in oua

Autor: meatmilkjoi, 10 august, 2017

(Comunicat) Fipronilul este un insecticid utilizat in scop veterinar pentru tratamentul paduchilor si al puricilor in cazul pisicilor si al cainilor.

 

Este interzis a fi utilizat in productia alimentelor in scopul consumului uman, in cantitati mari acesta poate provoca afectiuni ale ficatului, tiroidei si rinichilor.

 

Grupul Hamilton, cu sediul central in Polonia/Gdynia si puncte de lucru in Romania, Ungaria, Croatia, Letonia, Lituania, Estonia, Slovenia testeaza in cadrul retelei de laboratoare in regim acreditat reziduuri de FIPRONIL si metaboliti ai acestuia.

 

Laboratorul central J.S. Hamilton Poland acreditat de catre Organismul Polonez de Acreditare  (PCA) conform cerintelor standardului PN EN ISO/IEC 17025:2005, membru analist FOSFA si GAFTA,primul laborator acreditat FDA din Polonia, este recunoscut la nivel international prin acordarea licentei de catre PCA (Polish Center of Accreditation) pentru marca combinata ILAC MRA.

 

Oferim serviciu express partenerilor interesati.

Pentru mai multe informatii cu privire la oferta noastra puteti sa ne contactati la numarul de telefon +40 21 634 10 81, adresa email bucharest@hamilton.com.pl

Verificarea X-Ray a produselor din carne și lapte
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 31 iulie 2017

Inspecția produselor a devenit un element indispensabil al producției de alimente, o parte inerentă a oricărui concept HACCP și o condiție absolut esențială a unei certificări IFS de succes. Orice contaminare a alimentelor cu impurități de orice fel poate avea consecințe grave pentru o companie, deoarece, în conformitate cu legea...

EFSA: Carnea de porc, principala sursă de infecție cu virusul hepatitei E, în UE
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 12 iulie 2017

Carnea de porc este cea mai frecventă sursă de infecție cu virusul hepatitei E pentru consumatorii din UE, a confirmat Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA).   Acest lucru contravine ideii anterioare, conform căreia consumarea apei contaminate a fost cauza principală. De asemenea, EFSA a dezvăluit că...