Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

J.S. Hamilton oferă partenerilor interesați servicii de testare a reziduurilor de fipronil in oua

Autor: meatmilkjoi, 10 august, 2017

(Comunicat) Fipronilul este un insecticid utilizat in scop veterinar pentru tratamentul paduchilor si al puricilor in cazul pisicilor si al cainilor.

 

Este interzis a fi utilizat in productia alimentelor in scopul consumului uman, in cantitati mari acesta poate provoca afectiuni ale ficatului, tiroidei si rinichilor.

 

Grupul Hamilton, cu sediul central in Polonia/Gdynia si puncte de lucru in Romania, Ungaria, Croatia, Letonia, Lituania, Estonia, Slovenia testeaza in cadrul retelei de laboratoare in regim acreditat reziduuri de FIPRONIL si metaboliti ai acestuia.

 

Laboratorul central J.S. Hamilton Poland acreditat de catre Organismul Polonez de Acreditare  (PCA) conform cerintelor standardului PN EN ISO/IEC 17025:2005, membru analist FOSFA si GAFTA,primul laborator acreditat FDA din Polonia, este recunoscut la nivel international prin acordarea licentei de catre PCA (Polish Center of Accreditation) pentru marca combinata ILAC MRA.

 

Oferim serviciu express partenerilor interesati.

Pentru mai multe informatii cu privire la oferta noastra puteti sa ne contactati la numarul de telefon +40 21 634 10 81, adresa email bucharest@hamilton.com.pl

S-a dat startul tranziției la noua versiune a Standardului ISO 22000
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 4 iulie 2018

Organizația Internațională pentru Standardizare a republicat standardul revizuit ISO 22000:2018, privind sistemul de management al siguranței alimentelor, marcând începutul unei perioade de tranziție de trei ani, pentru companiile certificate, acestea având nevoie de o abordare preventivă a siguranței alimentelor, ajutând la...

Recomandări ANSVSA pentru evitarea apariţiei toxiinfecţiilor alimentare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 30 mai 2018

(Comunicat) Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor recomandă  populaţiei ca, în perioadele cu temperaturi ridicate, să acorde atenţie modului în care păstrează sau prepară alimentele şi a locurilor de unde acestea sunt cumpărate.   Astfel, consumatorilor li se...