Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Japonia: guvernul cere uciderea vitelor din zona centralei fukushima

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Guvernul japonez a cerut saptamana trecuta ca miile de vite care se afla in zona de excluziune de 20 de kilometri din jurul centralei nucleare de la Fukushima sa fie ucise, cu consimtamantul proprietarilor, relateaza AFP, citat de hotnews.ro.

„Am decis sa cerem prefecturii din Fukushima sa ucida animalele din interiorul zonei de 20 de km, cu acordul proprietarilor”, a declarat purtatorul de cuvant al executivului, Yukio Edano, care si-a cerut scuze fermierilor. Edano a subliniat insa ca nu este vorba despre un ordin si a precizat ca acestia vor fi despagubiti.

„Suntem constienti ca aceasta decizie va fi dureroasa. Dar am delimitat o zona care face imposibil pentru proprietari sa continue hranirea lor”, a adaugat el. „Nu avem alta solutie decat sa le ucidem.”

Mii de fermieri si-au abandonat vacile, caii, porcii, gainile si alte animale in momentul in care au fost evacuati din jurul centralei Fukushima Daiichi afectata de cutremurul si tsunamiul din 11 martie.Peste 10.000 de vaci au fost parasite, majoritatea in staule, unde mor de foame.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...