Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Japonia redeschide piața de organe de vită provenite din Irlanda

Autor: Meat MIlkjoi, 5 decembrie, 2013

Redeschiderea pieței japoneze pentru organele de vită irlandeze ar putea fi în valoare de 2 miliarde €, potrivit declarațiilor Asociației Fermierilor Irlandezi (IFA), informează The Meat Site.

Oportunitati speciale se află în exportul de burtă și limbi de vită, ce ar putea atinge valoarea de 15 mil. de euro pe an,a declarat John Bryan, președintele IFA.

El a descris anuntul ca fiind „foarte important și pozitiv” pentru sectorul zootehnic, lăudând eforturile Departamentului de Agricultură și Bord Bia în negocierile pentru a ridica interdicția.

Legăturile cu piața japoneză au fost întrerupte în 2000, ca urmare a îngrijorărilor privind boala BSE ce a rezultat în interdicții puse în Irlanda și în restul Europei.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...