Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Jaspers & Dawn Meats vor vinde sub eticheta de Indicație Geografică Protejată

Autor: Meat MIlkvineri, 21 martie, 2014

Două companii britanice sunt primele care își pot comercializa produsele din carne de vită și miel sub eticheta de Indicație Geografică Protejată (PGI), informează The Meat Site.

Jaspers & Dawn Meats au finalizat cu succes procesul de audit prin care li se permite să folosească eticheta PGI astfel putând comercializa produse cu această etichetă atât pe piața internă și cât și pe piața externă. Jaspers va folosi PGI pentru carnea de miel, în timp ce Dawn Meats va folosi pentru carnea de vită, ambele provenite din acea regiune.

Ambele au demonstrat că produsele lor îndeplinesc criteriile corecte pentru ca ei să poarte marca West Country Beef sau Lamb. Pentru a se califica, carne de vită și miel din regiune trebuie să îndeplinească criterii specifice, cum ar fi de exemplu ca cel puțin 70% din furajele folosite să provină din regiune, iar animalele să provină din turme născute, crescute și sacrificate în regiunea Cornwall , Devon , Somerset , Gloucestershire , Dorset sau Wiltshire.

Eticheta PGI pentru carnea de vită și miel din West Country a fost dobândită după ani de muncă asiduă din partea organizației Meat South West (MSW) și alte organizații.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...