Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

JBS Foods Brazilia achiziționează procesatorul de carne de pasare Céu Azul

Autor: Meat MIlkvineri, 18 iulie, 2014

Grupul JBS este pe cale să achiziționeze producătorul și procesatorul de carne de pasăre Céu Azul prin intermediul filialei sale JBS Foods SA și Seara Alimentos Ltda, precizează The Meat Site.

JBS Foods va prelua două unități de procesare carne de pasăre, inclusiv două fabrici de furaje și trei incubatoare, situate în Guapiaçu și Itapetininga, amândouă în statul São Paulo, cu o capacitate de sacrificare 330.000 de păsări pe zi.

JBS a declarat că achiziționarea reprezintă un pas important în strategia JBS Foods de a-și spori prezența pe piețele internaționale importante și de a-și consolida poziția în principal pe piața braziliană de consum.

Prețul total al tranzacției se ridică la aproximativ 246 milioane dolari. Tranzactia este supusă anumitor condiții, inclusiv aprobarea de către autoritățile competente.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...