Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

John west se pregateste sa lanseze o noua schema de trasabilitate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Food Navigator, John West se pregateste sa lanseze o noua schema de localizare a cutiilor sale de conserve care vor include somon, macrou si sardine din 2013, schema construita pe baza lansarii serviciului pentru pestele tuna in 2011.

Initiativa presupune acordarea de coduri unice fiecarei cutii, care le va permite consumatorilor sa localizeze sursa pestelui conservat apartinand companiei John West pe care ei il cumpara, de la ocean pana la barca cu care a fost pescuit.

Cumparatorii pot introduce tipul pstelui cumparat, tara de unde l-au cumparat, numarul codului de bare si un cod unic separat pentru fiecare produs pe site-ul John West.

Aspiratia pentru o transparenta de 100% este parte a angajamentului din partea procesatorului britanic de a prioritiza trasabilitatea maxima pentru a favoriza practicile sustenabile de pescuit.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...