Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

John west se pregateste sa lanseze o noua schema de trasabilitate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Food Navigator, John West se pregateste sa lanseze o noua schema de localizare a cutiilor sale de conserve care vor include somon, macrou si sardine din 2013, schema construita pe baza lansarii serviciului pentru pestele tuna in 2011.

Initiativa presupune acordarea de coduri unice fiecarei cutii, care le va permite consumatorilor sa localizeze sursa pestelui conservat apartinand companiei John West pe care ei il cumpara, de la ocean pana la barca cu care a fost pescuit.

Cumparatorii pot introduce tipul pstelui cumparat, tara de unde l-au cumparat, numarul codului de bare si un cod unic separat pentru fiecare produs pe site-ul John West.

Aspiratia pentru o transparenta de 100% este parte a angajamentului din partea procesatorului britanic de a prioritiza trasabilitatea maxima pentru a favoriza practicile sustenabile de pescuit.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...