Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

John west se pregateste sa lanseze o noua schema de trasabilitate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Food Navigator, John West se pregateste sa lanseze o noua schema de localizare a cutiilor sale de conserve care vor include somon, macrou si sardine din 2013, schema construita pe baza lansarii serviciului pentru pestele tuna in 2011.

Initiativa presupune acordarea de coduri unice fiecarei cutii, care le va permite consumatorilor sa localizeze sursa pestelui conservat apartinand companiei John West pe care ei il cumpara, de la ocean pana la barca cu care a fost pescuit.

Cumparatorii pot introduce tipul pstelui cumparat, tara de unde l-au cumparat, numarul codului de bare si un cod unic separat pentru fiecare produs pe site-ul John West.

Aspiratia pentru o transparenta de 100% este parte a angajamentului din partea procesatorului britanic de a prioritiza trasabilitatea maxima pentru a favoriza practicile sustenabile de pescuit.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...