Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Josi Logistic, din nou prezentă la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkvineri, 24 mai, 2019

Compania Josi Logistic va fi prezentă la conferința internațională Meat.Milk, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Josi Logistic reprezinta un grup de firme, cu capital 100% romanesc, cu potential mare si ambitii pe masura. Proiectul a luat fiinta in anul 2005, ca o afacere de familie si in scurt timp investitia in factorul uman a devenit foarte importanta, societatea avand in prezent un numar de peste 60 de angajati.

 

Datorita bunei organizari a departamentului comercial, Josi a devenit in scurt timp unul dintre principalii furnizori de produse pe piata locala. Pe langa acestea, firma distribuie si produse precum: oua proaspete, ulei, diverse sortimente de masline. Produsele noastre indeplinesc nevoile si asteptarile consumatorilor de azi.

 

Incepand cu anul 2008, societatea si-a marit gama de produse prin importuri din Bulgaria, Grecia Polonia, Germania, reusind sa patrunda pe piata cu o serie de produse noi care au fost imediat apreciate de clienti, datorita gustului bun si a calitatii superioare.

O investiţie Sergiana de 50.000 de euro şi clienţii pot lua masa în magazin
Autor: meatmilk  /   luni, 3 iunie 2019

(Comunicat) “De Paşti, cele mai frumoase cadouri ni le-au făcut clienţii care ne felicitau. Reacţia lor a fost cea mai frumoasă recompensă pe care ne-o puteam dori”, spune Simina Arsene, managerul reţelei de magazine  Sergiana, rememorând lansarea celui mai nou proiect dintr-o prăvălie Sergiana.   Este vorba despre...

Sudpack a devenit Partener al conferinței Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 27 mai 2019

Unul dintre liderii mondiali ai tehnologiilor de ambalare, Sudpack, a devenit Partener al conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care isi va deschide lucrarile in dimineata zilei de joi, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La eveniment, Sudpack va fi reprezentată de domnul Remus Rogoz, acela care, în workshop-ul Carne din 30...