Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Josi Logistic, din nou prezentă la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkvineri, 24 mai, 2019

Compania Josi Logistic va fi prezentă la conferința internațională Meat.Milk, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Josi Logistic reprezinta un grup de firme, cu capital 100% romanesc, cu potential mare si ambitii pe masura. Proiectul a luat fiinta in anul 2005, ca o afacere de familie si in scurt timp investitia in factorul uman a devenit foarte importanta, societatea avand in prezent un numar de peste 60 de angajati.

 

Datorita bunei organizari a departamentului comercial, Josi a devenit in scurt timp unul dintre principalii furnizori de produse pe piata locala. Pe langa acestea, firma distribuie si produse precum: oua proaspete, ulei, diverse sortimente de masline. Produsele noastre indeplinesc nevoile si asteptarile consumatorilor de azi.

 

Incepand cu anul 2008, societatea si-a marit gama de produse prin importuri din Bulgaria, Grecia Polonia, Germania, reusind sa patrunda pe piata cu o serie de produse noi care au fost imediat apreciate de clienti, datorita gustului bun si a calitatii superioare.

A avut loc Festivalul Pescăresc Delta din Carpaţi-Doripesco
Autor: meatmilk  /   marți, 27 august 2019

(Comunicat) Festivalul Pescăresc Delta din Carpați – Doripesco a avut loc vineri, 23 august, la Lacul Noua din Brașov. Timp de trei zile Asociația Delta din Carpați - Doripesco, organizatorul evenimentului, a pregătit un ospăț demn de cele mai exigente gusturi în domeniul culinar.   Pentru organizarea Festivalului Pescăresc...

Sergiana a sărbătorit 20 de ani de afaceri în HoReCa
Autor: meatmilk  /   luni, 26 august 2019

(Comunicat) În luna Sergiana a spus La Mulţi Ani, Ceasu’ Rău! şi a sărbătorit 20 de ani de când a preluat terasa bătrânului restaurant cu acest nume.   Era prima implicare a Grupului în industria ospitalităţii, iar auspiciile nu păreau promiţătoare, locul părând mai degrabă o ruină părăsită. Rememorând...