Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

JTP-Finlanda, invită fermierii să-i viziteze standul din cadrul târgului Indagra

Autor: meatmilkmiercuri, 24 octombrie, 2018

(Comunicat) JPT-Industria este o companie finlandeză, cu peste 30 de ani de experiență în domeniul producerii furajelor. JPT Industria se adresează deopotrivă fermelor mici și mari, produsele lor fiind adaptate fiecărei ferme în parte și datorită modului de livrare în containere etanșeizate, piața țintă a companiei fiind întreaga lume.

 

Producția de lapte este cel mai mare sector agricol din punct de vedere al cifrei de afaceri în Finlanda. În 2016, Finlanda a ocupat locul 3 din punct de vedere productivitate, cu 8.820 l / cap vacă de lapte.

 

Laptele finlandez este recunoscut drept unul dintre cele mai curate din lume, iar vacile finlandeze, drept cele mai sănătoase din UE, calitatea furajelor fiind unul dintre factori importanți.

 

În acest context, ne face plăcere să invităm vizitatorii târgului Indagra, în perioada 31 oct – 1 noiembrie, la o întânire cu experții JPT Industria, la standul Agrotechnology from Finland, situat în pavilion B2, Stand 37.

 

Pe scurt despre agricultura finlandeză

 

Agricultura în Finlanda este caracterizată de ierni severe, veri scurte, teren mlăștinos, apă în exces. Totuși, în ciuda acestor impedimente, finlandezi au reușit să găsească soluții devenind un exemplu de agricultură eficientă în condiții extreme.

 

– În Finlanda sunt aprox. 48.000 de ferme, cu o suprafață arabilă medie de 47 de hectare, majoritatea fiind ferme de familie.

 

– Calitatea genetică a vacilor finlandeze de lapte este ridicată. Producția de lapte este cel mai mare sector agricol din punct de vedere al cifrei de afaceri. Venitul din vânzările agricole a fost de 2,2 miliarde EUR, din care laptele reprezintă 40%

 

– În Finlanda, consumul de lapte pe persoană este cel mai mare din lume, la 361 kilograme pe an. Laptele finlandez este recunoscut drept unul dintre cele mai curate din lume, iar vacile finlandeze, drept cele mai sănătoase din UE .

Nutriția păsărilor și reducerea nivelului de antibiotice
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 25 ianuarie 2019

Asistăm din plin la declanșarea unei noi ere, în care crescătorii de animale se deplasează la un sistem de producție cu antibiotice limitate, spre unul fără antibiotice. Pentru producătorii de carne de pasăre acest lucru înseamnă căutarea unor alternative sigure, naturale și dovedite pentru efectivele lor. Tocmai de aceea, vă...

PPA identificat în hrana pentru porcii din fermele Chinei
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Furnizorul de hrană pentru animale din China, Tangrenshen Group, a raportat că prezența PPA a fost detectată într-una din unitățile sale producătoare de formule nutriționale pentru porci.   Potrivit Reuters, într-o declaratie făcută la Bursa de Valori din Shenzhen, compania a declarat ca boala a fost gasita in probele de...