Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

JTP-Finlanda, invită fermierii să-i viziteze standul din cadrul târgului Indagra

Autor: meatmilkmiercuri, 24 octombrie, 2018

(Comunicat) JPT-Industria este o companie finlandeză, cu peste 30 de ani de experiență în domeniul producerii furajelor. JPT Industria se adresează deopotrivă fermelor mici și mari, produsele lor fiind adaptate fiecărei ferme în parte și datorită modului de livrare în containere etanșeizate, piața țintă a companiei fiind întreaga lume.

 

Producția de lapte este cel mai mare sector agricol din punct de vedere al cifrei de afaceri în Finlanda. În 2016, Finlanda a ocupat locul 3 din punct de vedere productivitate, cu 8.820 l / cap vacă de lapte.

 

Laptele finlandez este recunoscut drept unul dintre cele mai curate din lume, iar vacile finlandeze, drept cele mai sănătoase din UE, calitatea furajelor fiind unul dintre factori importanți.

 

În acest context, ne face plăcere să invităm vizitatorii târgului Indagra, în perioada 31 oct – 1 noiembrie, la o întânire cu experții JPT Industria, la standul Agrotechnology from Finland, situat în pavilion B2, Stand 37.

 

Pe scurt despre agricultura finlandeză

 

Agricultura în Finlanda este caracterizată de ierni severe, veri scurte, teren mlăștinos, apă în exces. Totuși, în ciuda acestor impedimente, finlandezi au reușit să găsească soluții devenind un exemplu de agricultură eficientă în condiții extreme.

 

– În Finlanda sunt aprox. 48.000 de ferme, cu o suprafață arabilă medie de 47 de hectare, majoritatea fiind ferme de familie.

 

– Calitatea genetică a vacilor finlandeze de lapte este ridicată. Producția de lapte este cel mai mare sector agricol din punct de vedere al cifrei de afaceri. Venitul din vânzările agricole a fost de 2,2 miliarde EUR, din care laptele reprezintă 40%

 

– În Finlanda, consumul de lapte pe persoană este cel mai mare din lume, la 361 kilograme pe an. Laptele finlandez este recunoscut drept unul dintre cele mai curate din lume, iar vacile finlandeze, drept cele mai sănătoase din UE .

În 2019, C.E. va aviza utilizarea proteinelor din insecte în fermele de porci și de păsări
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 30 martie 2018

Speranțele cresc pentru ca proteinele obținute din insecte să poată fi folosite în formulele de nutriție în fermele de păsări și porci, după ce comisarul european Vytenis Andriukaitis a afirmat în cadrul unui simpozion desfășurat la Universitatea Wageningen, informează revista de specialitate All About Feed.   Mai mult,...

În 2018, Agromar mizează pe afaceri cu cel puțin 25% mai mari
Autor: meatmilk  /   joi, 29 martie 2018

(Comunicat) AGROMAR, unul din jucătorii importanți de pe piața furajelor din România, estimează o creștere a cifrei de afaceri cu cel puțin 25% pentru anul 2018 și o marjă de profitabilitate de circa 10%, în contextul în care, anul trecut, investițiile s-au ridicat la 2 milioane de euro, iar pentru 2018 investițiile programate sunt la...