Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Jungbunzlauer- ingrediente naturale pentru produsele din carne

Autor: Meat MIlkvineri, 22 august, 2014

Funcțiile tehnologice și beneficiile produsului Glucono-delta-lactone (GdL) ajută la susținerea producătorilor de condimente și mixuri de ingrediente pentru alimente, precum și pe procesatorii de produse din carne pentru a dezvolta produse din carne sigure care contribuie la performanța senzorială și tehnologică dorită, informează Globalmeatnews.

Compania Jungbunzlauer transformă plantele naturale în produse folositoare și în soluții eficiente pentru produsele alimentare, băuturi sau alte numeroase industrii de pe glob. Jungbunzlauer este unul dintre liderii globali în produserea de ingrediente naturale biodegradabile.

Compania elvețiană care activează la nivel internațional este specializată producerea de acid citric, gumă de xanthan, gluconați, acizi lactici,specialități, săruri speciale și îndulcitori, precum și multe alte derivate. Jungbunzlauer folosește materii prime regenerabile precum amidon sau zahăr și procesul natural de fermentare pentru a-și fabrica produsele. Grupul Jungbunzlauer are fabrici în Austria, Canada, Franța și Germania.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...