Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Jurnaliștii francezi – vizită de documentare privind sectoarele de carne și lapte din România

Autor: Meat MIlkmiercuri, 13 martie, 2013

La invitația agenției infoALIMENT, editor al revistelor Fabrica de Carne și Fabrica de Lapte, un grup de jurnaliști francezi va efectua o vizită de documentare privind sectoarele de carne și lapte din România

Preocupată activ de starea sectoarelor de carne și lapte din România, precum și de a veni în sprijinul tuturor celor care activează în cele două domenii deosebit de importante ale industriei alimentare românești, agenția infoALIMENT, editor al revistelor Fabrica de Carne și Fabrica de Lapte, a invitat un grup de jurnaliști de specialitate de la cele mai prestigioase publicații din Franța,  în scopul efectuării unei vizite de documentare.

Demersul jurnalistic este menit să contracareze efectele negative generate de ultimele evenimente petrecute pe piața internă și internațională a cărnii și a laptelui, efecte care afectează grav imaginea companiilor românești.

Pe parcursul prezenței în România, gazetarii francezi vor purta dialoguri cu reprezentanți ai autorităților și vor efectua vizite în ferme și firme de procesare, în acest fel, luând contact cu adevărata față a activității din sectoarele de carne și lapte, mult distorsionată în prezent, în presa din occident.

Delegația franceză va fi însoțită de redactori ai agenției infoALIMENT, desfășurarea acestui demers urmând a fi relatată pe larg în revistele Fabrica de Carne și Fabrica de Lapte, precum și pe site-urile www.fabricadecarne.ro și www.fabricadelapte.ro.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...