Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Katamin Internațional, reprezentant Adisseo-Franța, a devenit Partener al Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkmiercuri, 12 aprilie, 2017

Katamin International, reprezentantul expertului mondial în aditivi furajeri, Adisseo-Franța, a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficiență într-un nou peisaj economic”.

 

Participarea companiei franțuzești se va concretiza în prezentarea celor mai eficiente soluții de nutriție pentru animalele din fermele zootehnice, la standul pe care îl va avea amenajat în secțiunea B2B-Expo.

 

Despre Adisseo

 

Adisseo este unul dintre experţii mondiali lideri în producţia de aditivi furajeri. Grupul deţine 7 centre de cercetare şi tehnologie şi platforme de producţie în Europa şi China pentru fabricarea şi comercializarea de aditivi furajeri pentru o alimentaţie animală sustenabilă. Cu 1.800 angajaţi, grupul deserveşte peste 2.500 clienţi în peste 100 de ţări prin reţeaua sa globală de distribuţie. In 2015, cifra de afaceri a grupului a depăşit 1.75 miliarde Euro. Adisseo este una dintre subsidiarele principale a China National BlueStar, lider în industria chimică în China cu peste 25.000 angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 50 miliarde RMB (7.2 miliarde euro). http://www.adisseo.com

 

Despre produsele şi serviciile Adisseo

 

Adisseo oferă clienţilor săi 4 forme de aminoacizi esenţiali, metionină pentru păsări şi porci (Rhodimet® AT88 şi Rhodimet® NP99) şi metionină protejată pentru rumegatoare (Smartamine® şi MetaSmart®), o gamă completă de vitamine (Microvit®), enzime (Rovabio®), antioxidanţi (Selisseo®) şi probiotice (Alterion®). Adisseo susţine dezvoltarea clienţilor săi prin oferirea unor servicii valoroase şi inovatoare cum ar fi : PNE – Precise Nutrition Evaluation. www.feedsolutions.adisseo.com

 

Detalii despre eveniment și înscrieri, pe www.meat-milk.ro/conferinta.

Nutriția oilor de lapte în timpul verii
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 14 martie 2018

În lucrarea ”Dairy Sheep Nutrition” prezentată la un simpozion desfășurat la Weimar-Germania, în cursul lunii februarie a acestui an, cercetătorul irlandez David Treacher a concluzionat că, în absența continuă a studiilor în privința nutriției oilor de lapte, fermierii ar trebui să pună în relație calitatea laptelui cu nivelul...

Cargill: Consumatorii solicită suplimente naturale pentru animale
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 21 februarie 2018

Un sondaj privind dorințele consumatorilor, comandat de producătorul american Cargill, a dezvăluit preocuparea din ce în ce mai mare, în special printre milenieni, atât pentru sănătatea digestivă, cât și pentru bunăstarea animalelor și în special a modului în care acestea sunt hrănite.   Studiul intitulat...