Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Kaufland a deschis 4 magazine si a angajat 400 de oameni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Kaufland devine cel mai expansiv lant de hipermarketuri, cu 4 magazine noi si investitii de 36 mil. euro finalizate in aproximativ doua luni, pe o piata pe care singurii operatori care au anuntat contractarea unor spatii noi de la inceputul anului au fost Cora si Auchan.

Reteaua Kaufland s-a extins in acest an cu 4 unitati, la Botosani, Mioveni, Medias si Reghin, ajungand la un numar total de 49 de spatii acoperite la nivel local. Investitiile in aceste orase pot fi estimate la 36 mil.euro, fiind create in total aproximativ 400 de locuri de munca. Ultima inaugurare a avut loc la Reghin, pe 3 martie. „Pana la sfarsitul acestei luni vom mai deschide un magazin la Giurgiu”, au declarat reprezentantii Kaufland Romania.

Singurul competitor al Kaufland care a avut o inaugurare in acest an este Cora, retea care si-a reluat expansiunea prin finalizarea unei investitii estimate la 30-40 mil. euro in mallul Sun Plaza din Capitala. Spatiul fusese contractat inca din 2007, insa deschiderea centrului comercial a fost amanata de mai multe ori in ultimii ani.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...