Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Kaufland a deschis 4 magazine si a angajat 400 de oameni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Kaufland devine cel mai expansiv lant de hipermarketuri, cu 4 magazine noi si investitii de 36 mil. euro finalizate in aproximativ doua luni, pe o piata pe care singurii operatori care au anuntat contractarea unor spatii noi de la inceputul anului au fost Cora si Auchan.

Reteaua Kaufland s-a extins in acest an cu 4 unitati, la Botosani, Mioveni, Medias si Reghin, ajungand la un numar total de 49 de spatii acoperite la nivel local. Investitiile in aceste orase pot fi estimate la 36 mil.euro, fiind create in total aproximativ 400 de locuri de munca. Ultima inaugurare a avut loc la Reghin, pe 3 martie. „Pana la sfarsitul acestei luni vom mai deschide un magazin la Giurgiu”, au declarat reprezentantii Kaufland Romania.

Singurul competitor al Kaufland care a avut o inaugurare in acest an este Cora, retea care si-a reluat expansiunea prin finalizarea unei investitii estimate la 30-40 mil. euro in mallul Sun Plaza din Capitala. Spatiul fusese contractat inca din 2007, insa deschiderea centrului comercial a fost amanata de mai multe ori in ultimii ani.

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...