Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Kaufland a deschis 4 magazine si a angajat 400 de oameni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Kaufland devine cel mai expansiv lant de hipermarketuri, cu 4 magazine noi si investitii de 36 mil. euro finalizate in aproximativ doua luni, pe o piata pe care singurii operatori care au anuntat contractarea unor spatii noi de la inceputul anului au fost Cora si Auchan.

Reteaua Kaufland s-a extins in acest an cu 4 unitati, la Botosani, Mioveni, Medias si Reghin, ajungand la un numar total de 49 de spatii acoperite la nivel local. Investitiile in aceste orase pot fi estimate la 36 mil.euro, fiind create in total aproximativ 400 de locuri de munca. Ultima inaugurare a avut loc la Reghin, pe 3 martie. „Pana la sfarsitul acestei luni vom mai deschide un magazin la Giurgiu”, au declarat reprezentantii Kaufland Romania.

Singurul competitor al Kaufland care a avut o inaugurare in acest an este Cora, retea care si-a reluat expansiunea prin finalizarea unei investitii estimate la 30-40 mil. euro in mallul Sun Plaza din Capitala. Spatiul fusese contractat inca din 2007, insa deschiderea centrului comercial a fost amanata de mai multe ori in ultimii ani.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...