Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Kaufland a deschis 4 magazine si a angajat 400 de oameni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Kaufland devine cel mai expansiv lant de hipermarketuri, cu 4 magazine noi si investitii de 36 mil. euro finalizate in aproximativ doua luni, pe o piata pe care singurii operatori care au anuntat contractarea unor spatii noi de la inceputul anului au fost Cora si Auchan.

Reteaua Kaufland s-a extins in acest an cu 4 unitati, la Botosani, Mioveni, Medias si Reghin, ajungand la un numar total de 49 de spatii acoperite la nivel local. Investitiile in aceste orase pot fi estimate la 36 mil.euro, fiind create in total aproximativ 400 de locuri de munca. Ultima inaugurare a avut loc la Reghin, pe 3 martie. „Pana la sfarsitul acestei luni vom mai deschide un magazin la Giurgiu”, au declarat reprezentantii Kaufland Romania.

Singurul competitor al Kaufland care a avut o inaugurare in acest an este Cora, retea care si-a reluat expansiunea prin finalizarea unei investitii estimate la 30-40 mil. euro in mallul Sun Plaza din Capitala. Spatiul fusese contractat inca din 2007, insa deschiderea centrului comercial a fost amanata de mai multe ori in ultimii ani.

IFFA 2019-MesseFrankfurt este Partener Silver al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

Cel mai mare târg internațional dedicat sectorului mondial al cărnii, IFFA 2019, care se va desfășura în perioada 4-9 mai 2019 în uriașele spații expoziționale ale MesseFrankurt, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. IFFA 2019 este reprezentat în România de firma Expo Sales Promotions, condusă de...

CopaCogeca: Nu sacrificați agricultura Europei, în afacerea Mercosur
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 19 februarie 2018

CopaCogeca a adresat președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, solicitarea ca agricultura Uniunii Europene ”să nu fie vândută” în negocierile comerciale cu Mercosur. În textul oficial se arată:   ”Organismele agricole se opun mișcării UE de a acorda noi concesii agriculturii în schimbul câștigurilor...