Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Kaufland a deschis în România 100 de magazine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 7 mai, 2014

Kaufland, cel mai mare retailer din Romania in functie de cifra de afaceri, pregateste atingerea numarului de 100 de hypermarketuri printr-o campanie cu premii totale in valoare totala de 4,4 milioane lei care va dura pana la sfarsitul acestui an.

Printre premii se numara 15 excursii de doua persoane la Rio de Janeiro in perioada Campionatului Mondial de Fotbal, dar si autoturisme Audi, anunta Magazinul Progresiv.

Campania promotionala “100 de magazine de 100 de stele” a debutat pe 28 aprilie si se va desfasura in opt etape pana la finele acestui an. In campanie participa toate cele 92 de magazine operationale Kaufland, la acestea urmand sa se alature si magazinele pe care retailerul german le va mai deschide pana la finalul anului.

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...